Carmen Electra, cu chiloțeii la vedere (Poze)

De: Gabriela Voicu / 20.08.2012, 16:00
Carmen Electra, una dintre cele mai sexy vedete americane, și-a afișat lenjeria intimă după ce a luat masa la un restaurant din Hollywood.

Săptămâna trecută, Carmen Electra a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază pe care nu multe vedete au reușit să o evite.

După ce a luat masa la restaurantul Katsuya din Hollywood, diva din „Baywatch” le-a arătat fotografilor lenjeria intimă, fără să vrea.

Îmbrăcată într-o rochie roz, strâmtă, Electra a urcat într-o mașină și a uitat să-și acopere zonele intime când s-a așezat pe scaunul pasagerului, astfel că paparazzi i-au fotografiat chiloțeii.

Vezi mai multe poze

Cel puțin acum știm că vedeta poartă și lenjerie intimă când iese în oraș.

La 40 de ani, Carmen Electra este una dintre celebritățile care se pot lăuda cu un look de invidiat, dovadă și ședința foto sexy la care a participat recent, îmbrăcată în costum de baie.

În anii ’90, Electra devenea populară cu rolul salvamarului Lani McKenzie. „Baywatch”, care a fost difuzat 11 ani, deține, potrivit Guinness World Records, recordul pentru cel mai urmărit serial din lume, iar vedetele serialului, intre care Pamela Anderson, au fost printre cele mai populare staruri ale anilor ’90.