Carmen Harra , garderobă de mii de $. Rochie ca a Melaniei Trump, prima doamnă a Americii

De: Cristiana Trifu / 15.09.2017, 11:21
Carmen Harra , garderobă de mii de $. Rochie ca a Melaniei Trump, prima doamnă a Americii
Carmen Harra , renumită prezicătoare şi scriitoare de succes, şi-a etalat ţinutele de mii de dolari şi bijuteriile unicat în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Carmen Harra  are o pasiune pentru haine şi accesorii şi, de-a lungul timpului, a reuşit să achiziţioneze ţinute de-a dreptul impresionante. Oana Turcu a fost în vizită în casa pe Carmen Hara o deţine în Bucureşti şi, cu această ocazie, a şi aflat povestea care stă în spatele multora dintre rochiile şi bijuteriile de mii de dolari.

Una dintre piesele vestimentare pe care Carmen Harra  le deţine este făcută după un model creat special pentru Melania Trump, prima doamnă a Americii.

”Rochia a fost făcută de un designer celebru şi a fost creată pentru Melania Trump. Şi când a apărut ea prima data la Casa Albă rochia asta a purtat-o. Şi am fost foarte obsedată să am exact ca ea, pentru că îmi place genul ăsta de rochie. Arată splendid. Mie îmi place albul, chiar dacă este mai greu de purtat. Mai ales că acum se poartă foarte mult albul simplu”, a dezvăluit Carmen Harra.