Carmen Harra, la terapie intensivă în urma unui infarct

De: Carmen Ulian / 24.03.2014, 11:30
Carmen Harra, la terapie intensivă în urma unui infarct
Carmen Harra a fost la un pas de moarte. Prezicătoarea a suferit un atac de cord în timp ce se zbura către Los Angeles.

Carmen Harra a suferit un atac de cord în timp ce zbura către Los Angeles. La peste 10.000 de metri altitudine, stewardesele încercau să-i acorde primul ajutor. La aterizare, Harra a fost preluată de urgență de către o ambulanță și internată la secția de terapie intensivă a unui spital.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Medicii au anunțat-o că a suferit un infarct și că își va reveni. Înainte de incident, Carmen Harra a tot mers la controale medicale pentru că acuza dureri de cap, amețeli, dureri în piept.

Coșmarul a durat trei săptămâni, timp în care scriitoarea fie a mers singură la Urgență, fie a fost luată cu Salvarea. „Totul a început din senin… Amețeam, îmi amorțeau mâinile și picioarele, inima parcă stătea să-mi sară din piept, nu mai vedeam… Aveam când tensiune foarte mare, când una foarte mică, extreme care pot duce la accidente vasculare mortale. Mă durea tot corpul și simțeam că totul se sfârșește. Știam că am o problemă de sănătate, dar medicii îmi repetau că n-am nimic. După zeci de teste, au descoperit că totul era din cauza unei artere de la rinichiul stâng. Aceasta se strangulase și nu mai iriga organul cu sânge. Am luat pastile, însă degeaba. Medicii mi-au spus că singura mea șansă rămâne operația”, a declarat, pentru „ring”, Carmen Harra.

„Medicul mi-a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz: artera s-a deblocat ca din senin și n-am mai avut nevoie de nicio intervenție. Pentru mine a fost un adevărat miracol… În trei săptămâni puteam muri în orice secundă și totuși am scăpat fără operație. Acum mă refac și pe zi ce trece mă simt tot mai bine. Am speriat-o rău pe fiica mea, Alexandra„, a mărturisit scriitoarea.