Carmen Harra nu mai face preziceri despre vedetele din România

Apropo.ro / 24.02.2012, 12:30
Carmen Harra nu mai face preziceri despre vedetele din România
Carmen Harra a declarat că nu va mai face predicții despre viața vedetelor din România, ci doar unele generale, despre țară.

Carmen Harra este o prezență obișnuită, atunci când avem de-a face cu un scandal sau vreun nou cuplu din showbiz. Deseori, prezicătoarea Harra a ieșit în fața publicului cu diverse predicții despre relațiile acestora, cât vor dura… ce se va întâmpla.

„Fiecare om are dreptul să prezică, pentru el și pentru cei din jur. Este un teritoriu greu de înțeles pentru multă lume”, a spus ea, pentru emisiunea „Drept la țintă”. „Suntem codificați, data nașterii spune multe despre noi”, consideră Carmen Harra.

Viața vedetelor este secundară. Voi continua să fac predicții pentru România, nu neapărat despre persoane private sau despre lucruri minore, nesemnificative”, a hotărât Carmen Harra. Ce-i drept, nu toate lucrurile anticipate de ea s-au și întâmplat, însă consideră că unele „s-au decalat”, iar altele i-au fost răstălmăcite.

Am o emisiune de radio, voi avea un reality show, se va face un film despre viața mea…” În plus, va scrie o nouă carte, a șaptea de până acum. „Vreau să rămân o cântăreață și să elimin imaginea de prezicătoare, pentru a arăta ce mă definește”, a mai spus Carmen Harra.