Carmen Harra, prezicatoarea lui Hillary Clinton

Apropo.ro / 19.06.2008, 11:00
Carmen Harra, prezicatoarea lui Hillary Clinton
Carmen Harra este o romanca stabilita in SUA si prezicatoarea multor vedete hollywoodiene precum Hillary Clinton, Angelina Jolie, Brad Bitt

Carmen Harra este o romanca stabilita in SUA si prezicatoarea multor vedete hollywoodiene precum Hillary Clinton, Jenifer Lopez, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Angelina Jolie sau Brad Bitt. Carmen ghiceste viitorul dar si prezice rezultate electorale. In prezent este prezicatoarea personala a lui Hillary Clinton.

Carmen Harra a acceptat invitatia echipei de la PRO TV, Happy Hour, de a vorbi despre cum este sa lucrezi cu cele mai cunoscute vedete americane.

Prezicatoarea Carmen s-a nascut in Bistrita. Povestind despre copilaria ei, si-a amintit ca odata a cazut in Somes si atunci a fost la un pas de moarte. Din acel moment, Harra spune ca a inceput sa aiba premonitii si si-a descoperit abilitatea de a prezice viitorul. In 1982 s-a stabilit in SUA, unde si-a intalnit sotul, un roman de origine americana. Carmen a inceput sa scrie carti si sa vanda bijuterii aducatoare de noroc, devenind astfel cunoscuta printre vedetele de la Hollywood si politicieni din toata lumea, sfaturile sale fiind foarte valoroase. Cabinetul sau este situat in Manhattan, New York, pe Fifth Avenue (spune multe…).

Carmen Harra are chiar si o pagina personala pe internet unde se pot gasi numeroase informatii utile. Tot acolo veti vedea ce reviste de succes de afara, pe langa vedete, au vorbit despre ea.

Credeti in prezicatoare? Sau ele se impart in: cele care pot sa prevesteasca si cele care nu au treaba cu aceasta stiinta?