Carmen Harra prezice divortul sotilor Borcea!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 29.09.2011, 14:51
Carmen Harra prezice divortul sotilor Borcea!
Dupa ce a prezis ca Moni nu se va casatori cu iubitul chinez, prezicatoarea Carmen Harra face alta afirmatie ce ii vizeaza pe sotii Borcea.

Dupa ce a prezis ca Moni nu se v-a casatori cu iubitul chinez prezicatoarea Carmen Harra face alta afirmatie ce ii vizeaza pe sotii Borcea.

Aceasta sustine ca Cristi Borcea va divorta de mai tanara lui sotie, Alina, si se va intoarce la fosta partenera de viata, Mihaela.

Prezicatoarea Carmen Harra

In cadrul unui interviu acordat ziarului ring, Harra a tinut sa precizeze ca nici finantatorul clubului Dinamo, si nici actuala lui sotie, Alina, nu au vizitat-o pentru a-i cere sfatul, asa cum a scris presa acum cateva luni.

Alina si Cristian Borcea n-au fost la mine, nu-i cunosc. Stiu ca au un apartament langa o casa a mea si au deschis un restaurant in Florida foarte aproape de mine, insa n-am fost niciodata acolo. Prima lui sotie, Mihaela, mi se pare un om extraordinar. Relatia lui Cristian Borcea cu Alina va rezista un timp, apoi el va mai incerca si alte relatii. In cele din urma, va reveni dupa cativa ani la Mihaela”, a spus Carmen Harra, pentru ziarul ring.