Carmen Harra şi Cătălin Măruţă – Dezvăluiri şocante la PRO TV, la “Happy Hour Special”

Apropo.ro / 04.05.2009, 00:00
Carmen Harra şi Cătălin Măruţă - Dezvăluiri şocante la PRO TV, la “Happy Hour Special”
Luna mai o să fie incendiară! Motivul? Carmen Harra şi Cătălin Măruţă realizează în fiecare sîmbătă, timp de cinci săptămîni, “Happy Hour Special”, cu un singur invitat. Acesta va afla de la regina numerologiei cîte-n lună şi-n stele despre propriul trecut, despre viitor, dar şi despre enigmele pe care nu le-a dezlegat pînă acum. Primul care a acceptat provocarea a fost Cătălin Botezatu.

– Ce se întîmplă în ediţiile speciale alături de Cătălin Măruţă?
”Happy Hour Special” este o serie de cinci ediţii care diferă de tot ce aţi văzut la TV. Încerc, împreună cu Cătălin Măruţă, să aflu partea nevăzută a vieţii fiecărui invitat, acele aspecte din umbră care i-au influenţat destinul. Facem un tur de forţă prin trecut, prezent şi viitor, prieteni şi duşmani nevăzuţi ies la iveală, iar invitaţii noştri află lucruri noi despre viaţa lor.

Eu fac o profundă analiză numerologică care scoate adevărul la lumină, acel adevăr care îi eliberează într-un fel pe invitaţi. Sînt sigură că aceste ediţii vor avea un ecou pentru milioane de oameni care îşi caută răspunsurile la propriile întrebări despre viaţă.

– Dacă vă daţi seama că în viaţa celor cinci invitaţi urmează evenimente profund negative, ce le veţi spune?
Evenimentele din viaţa oamenilor pot fi şi negative. Se întîmplă să piardă fiinţe pe care le iubesc, uneori sînt închişi, uneori nu mai sînt iubiţi. Sigur că eu le spun direct toate evenimentele profund negative ale vieţii lor, pentru că numai spunîndu-le voi reuşi să îi vindec de ele. Dacă nu le-aş spune, atunci acele evenimente ar rămîne ca o rană deschisă, o karma nerezolvată.

– În prima ediţie, l-aţi cunoscut pe Cătălin Botezatu. Ce aspecte şocante despre viaţa lui aţi aflat?
Şocant este modul lui Cătălin Botezatu de a privi viaţa. Şocant este că, pentru el, iubirea nu are sex şi nu e măsurabilă. Cătălin Botezatu este faimos, dar ar da orice pentru iubire. Şocantă este relaţia cu familia lui, cu toate femeile din viaţa lui. Este un om complex care are multe lucruri de spus şi multe karme de rezolvat.

– Pînă acum, aţi mai intrat în contact cu invitaţii din viaţa cărora faceţi dezvăluiri?
Singurul invitat pe care l-am mai văzut şi înainte de aceste emisiuni este Cătălin Botezatu. L-am mai întîlnit o singură dată în viaţa mea, acum 19 ani, cînd venisem în România să cînt două-trei săptămîni într-un show. Dar pe ceilalţi patru invitaţi nu i-am văzut deloc. Aceşti oameni află detalii despre viaţa lor de la o persoană care nu ştie nimic despre ei.

De exemplu, la ediţia cu Monica Columbeanu, se va vedea clar acest lucru. Ea va afla lucruri care ţin de viitorul ei, lucruri despre familia ei şi despre viaţa ei viitoare, pe care ea nici măcar nu le anticipează la ora actuală.


A pierdut 500.000 de dolari, pentru că nu a ţinut cont
de numere

– Dvs. v-aţi făcut propria analiză numerologică?
Analiza mea numerologică arată că eu sînt la ultima viaţă dintr-un lung ciclu de vieţi. Data naşterii mele, 25 martie, se asociază cu planeta Neptun, ceea ce înseamnă că am o antenă invizibilă care mă face să îi văd pe toţi altfel decît se văd ei înşişi şi altfel decît sînt văzuţi de alte persoane. În plus, m-am născut de Bunavestire, deci şi biblic sînt un vestitor.

În codul meu numerologic, este scris faptul că sînt scriitoare, că am viaţă lungă şi trei copii. O singură dată nu am ţinut cont de numerologie. Se întîmpla în 2006, eram în anul 9 al vieţii mele, şi în acest an nu este bine să faci investiţii. Totuşi, eu m-am îndrăgostit atît de tare de o casă mare, încît am cumpărat-o. A fost o alegere nepotrivită pentru mine, pentru că din cauza fluctuaţiilor bursei am pierdut aproximativ jumătate de milion de dolari.

Pe de altă parte, în acelaşi an, i-am spus Angelinei Jolie să nu se căsătorească cu Brad Pitt. I-am spus să aştepte pînă în 2007, ca să nu fie în anul 9 al vieţii ei. Ea m-a ascultat şi i-a mers bine.

– Cum v-aţi descoperit harul?
De mic copil am descoperit că am un har, însă mi-a trebuit multă vreme pînă să înţeleg despre ce era vorba cu adevărat, adică de puterea conştiinţei mele de a vedea dincolo de dimensiunea liniară a lumii. Harul meu, com­plementat de studiile de cabală, numerologie, astro­logie şi psihologie pe care le-am făcut, m-a ajutat să înţeleg ce se întîmplă exact cu mine şi cum de reuşeam să anticipez lucruri care urmau să se întîmple.

– În ’83, v-aţi stabilit în SUA. Cît de greu v-a fost?
Mi-a fost foarte greu să mă adaptez la viaţa din SUA. Ba chiar între anii 1983 şi 1989 mă simţeam încă atît de legată de România încît făceam de multe ori naveta New York – Bucureşti. Pe atunci, părinţii mei încă trăiau şi eu eram foarte legată de ţara mea. În America, mă loveam de o lume care gîndea complet diferit de mine. Dar m-am adaptat.

Am un business profitabil, scriu cărţi, fac design de bijuterii, fac CD-uri muzicale, particip la emisiuni la marile canale TV americane şi mă pregătesc să lansez o nouă carte. Am familia mea alături de mine, am fetele şi nepoţii, şi animalele – trei pisici şi doi cîini – care îmi umplu sufletul.

– Aveţi un cabinet în SUA? Cîte mesaje primiţi pe zi?

Am un cabinet la New York din anii ‘90. Primul meu client din Hollywood a fost Candice Bergen. După aceea, clienţii au început să curgă. Acum, primesc în fiecare zi aproape 1000 de mail-uri din SUA, din România şi din toată lumea. Sînt foarte iubită şi în America de Sud, de cînd am prezis, în 2004, cine urma să fie preşedintele Ecuadorului, aşa că o mulţime de mesaje vin şi de acolo.

Sînt printre cei şase guru ai lumii, alături de Deepak Chopra şi cea care a publicat cartea ”The Secret” – după statistica făcută de “New York Post” acum două luni.

– Cînd v-aţi cunoscut soţul, aţi făcut şi atunci analize numerologice?
L-am cunoscut chiar cînd am ajuns în SUA. M-am dus să cînt într-un loc, el m-a văzut şi s-a îndrăgostit de mine. Numerologia noastră arată că ne-am cunoscut în vieţi anterioare şi că în viaţa aceasta era predestinat să fim împreună.

Happy Hour Special
Sîmbătă, 17.45, PRO TV