Carmen Harra: „Vor mai avea loc sinucideri VIP in Romania”

Apropo.ro / 14.12.2011, 14:30
Carmen Harra:
Prezicatoarea dr. Carmen Harra spune ca se vor mai sinucide vedete aflate intr-un con de umbra, din Romania.

Carmen Harra avertizeaza asupra sinuciderilor din Romania, in randul persoanelor publice cunoscute si iubite, dar care se afla intr-un con de umbra.

„Moartea Madalinei Manole si asa-zisa ei sinucidere au jucat un rol in sinuciderea Malinei Olinescu. Intre acestea exista o legatura: la nivel inconstient a incurajat acest act. Sinuciderile vor continua sa se intample in Romania pana se va face lumina in primul caz – moartea Madalinei Manole”, a declarat Carmen Harra pentru Ring.

„Faptul ca din prima clipa s-a pus verdictul ‘sinucidere’ si felul in care a fost taraganat de autoritati un rezultat clar in cazul ‘Madalina Manole’ au sadit in subconstientul tinerilor ca, daca se sinucid, isi vor face publicitate. S-a creat un precedent periculos care a dat nastere unui adevarat fenomen: vor mai avea loc sinucideri de acest gen (ale unor persoane publice din showbiz – n.r.) in Romania, pentru ca s-a instalat o chestiune karmica negativa. Lasand cazul ‘Madalina Manole’ ca o sinucidere, autoritatile sadesc in constiinta romanilor, a celor tineri in special, ideea falsa ca e bine sa te sinucizi pentru ca de-abia atunci devii mai cunoscut”, spune Harra.

Carmen Harra spune ca spiritul Malinei Olinescu este blocat intr-un plan astral si nu poate urca in lumea eterna a lui Dumnezeu. Acest lucru se intampla in cazul celor care se sinucid.

Prezicatoarea sustine ca Madalina Manole nu s-a sinucis, caci s-a putut lua legatura cu ea, dupa moarte.

Malina Olinescu va fi inmormantata joi, la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti.