Carmen Rădulescu: “Va fi o problemă dacă va trebui să mă dezbrac pe scenă”

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 15:43
Carmen Rădulescu: “Va fi o problemă dacă va trebui să mă dezbrac pe scenă”
Carmen Rădulescu, pe care o veţi descoperi sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, îşi doreşte ca ruleta să fie generoasă cu ea şi să-i ofere spre interpretare personaje care dansează mult pe scenă.

“De la mine am pretenţii pe care nu ştiu dacă le au foarte mulţi. La “Te cunosc de undeva!” vreau să-mi depăşesc aceste pretenţii, să arăt că pot mai mult şi că pot de toate. Îmi este teamă  de fiecare personaj în parte, dar sper să trec peste emoţii. Mi-ar plăcea să-mi pice la ruletă personaje moderne, care dansează mult pe scenă”, spune Carmen.

Dificil va fi pentru ea în cazul în care va avea de interpretat personaje sumar îmbrăcate. “Pentru mine, va fi o problemă dacă va trebui să mă dezbrac pe scenă. La vârsta de patru ani, am avut un grav accident de maşină. Am stat un an şi jumătate în ghips. În urma acelui accident am rămas cu semne pe picioare”, mai spune ea.
Ce surprize i-a rezervat ruleta personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 13-lea sezon.