Carmen Tănase, mărturisiri emoţionante: “Mi-am dedicat absolut totul profesiei”

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 15:10
Carmen Tănase, mărturisiri emoţionante: “Mi-am dedicat absolut totul profesiei”
Cariera ei în lumea artistică a început în urmă cu aproximativ trei decenii, iar în acest timp Carmen Tănase a dedicat totul profesiei sale iubite. Iubită şi talentată de publicul român, îndrăgita actriţă a făcut mărturisiri emoţionante despre drumul pe care l-a ales, în cadrul emisiunii “CulTOUR”.

“A fost pur şi simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriţă, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar”, recunoaşte Carmen Tănase, însă lucrurile au luat o altă direcţie pentru ea. A studiat Actoria, la clasa Olgăi Tudorache.  De atunci, au urmat numeroase proiecte, spectacole de teatru şi seriale tv, ultimul dintre ele fiind “Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, miercurea, de la 20.00, toate acestea adunate în trei decenii de carieră artistică. 

Este o meserie care te ţine tânăr pe dinăuntru permanent, pentru că e o joacă, practic. Te joci de-a … şi îţi asumi destine şi te confrunţi cu ele la un moment dat, şi asta te ţine tânăr … Mie îmi vine şi acum să merg la club”, spune Carmen. Pe de altă parte, aceasta recunoaşte că există şi dezavantaje.

“Este o meserie de renunţări(…) Viaţa personală e un fiasco. În afară de Tudor, mare şmecherie nu am făcut în viaţa mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei.  În meseria mea nu există să întârzii. Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol şi le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraş, adică sunt alt om, e altcineva.”, completează Carmen.

Tags: