Carmen Tănase, superbă în tinereţe – Imagini de colecţie

De: Cristiana Trifu / 29.12.2017, 12:29
Carmen Tănase, superbă în tinereţe - Imagini de colecţie
Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite femei din România. În tinereţe, vedeta era absolut superbă.

Iubită şi apreciată de publicul român, Carmen Tănase va putea fi urmărită în “Fructul oprit”, noul serial produs de Ruxandra Ion, pe care Antena 1 îl va difuza în curând. Îndrăgita actriţă trăieşte o mare provocare profesională, dând viaţa unui personaj complet diferit de ea, pe care a fost nevoită să-l construiască de la zero.

Carmen Tănase, superbă în tinereţe – Imagini de colecţie

Carmen Tănase şi Bebe Cotimanis, implicaţi într-o relaţie amoroasă

Pe platourile de filmare ale noului serial românesc, Carmen Tănase s-a întâlnit cu colegi de breaslă, cu care de-a lungul timpului a legat prietenii, cu o echipă de producţie profesionistă alături de care a colaborat mereu cu succes, însă proiectul i-a oferit posibilitatea şi să cunoască oameni noi. “Lucrez cu o echipă foarte bună, cu unii într-adevăr am lucrat mult, dar cu alţii nu am lucrat deloc, ne cunoaştem acum. “, spune talentata actriţă.

Carmen Tănase este Roxana Baicu-Popovici în “Fructul oprit”, serialul pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru telespectatori. Femeie frumoasă, Roxana este avidă după bani şi faimă. Se crede importantă şi vrea mereu atenţie din partea celorlalţi. Aflată în faliment după moartea soţului, se gândeşte la o căsătorie care s-o ajute să-şi consolideze poziţia socială. “Este puţin rătăcită în urma a ceea ce i s-a întâmplat şi nu ştie să soluţioneze problemele cu care până la acel moment nu s-a confruntat niciodată.”, povesteşte actriţa.

“Roxana este un contre-emploi. Eu nu am nici o trăsătură de caracter a personajului. Cu alte cuvinte, este destul de greu de construit, am încercat să îi aduc de la mine o anume doză de umor. Este egoistă, ahtiată după bunuri materiale. Are o anume doză de iubire faţă de fetele ei, dar înţeleasă numai de ea, în modul ei egoist, adică le iubeşte pentru ea, nu le iubeşte pentru ele. Este un personaj monden. Roxana este sclava modei, a hainelor, a bijuteriilor, a luxului, deci total opusă mie.”, îşi descrie Carmen personajul. 

Actriţa declară că nu are absolut nimic în comun cu Roxana. “Am construit acest personaj de la zero, pas cu pas, pentru că nu am avut deloc ce să-I aduc de la mine, nu este genul de personaj sindicalist aşa cum sunt eu ca persoană.  Am încercat să găsesc în ea şi nişte resurse umane, le-am găsit, le veţi putea descoperi în cadrul serialului.”, completează ea.

Prima dramă psihologică din peisajul serialelor româneşti, “Fructul oprit” are la bază o adaptare liberă după un celebru roman turcesc, bucurându-se de echipament specific filmului de ultimă generaţie, o poveste impresionantă şi o distribuţie de excepţie. În serialul pe care Antena 1 îl va difuza, produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore, personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale. Poţi iubi doi oameni deodată? Este întrebarea care caută răspuns în “Fructul oprit”, serialul care va ajunge în curând în atenţia telespectatorilor.