Carmin Ionescu a mostenit de la tata naravul

Apropo.ro / 25.09.2008, 08:30
Carmin Ionescu este fiul lui Marian Ionescu, fondatorul trupei Directia 5, si se pare ca are mare trecere la femeile din showbizz-ul romanesc.

Carmin Ionescu este fiul lui Marian Ionescu, fondatorul trupei Directia 5, si se pare ca are mare trecere la femeile din showbizz-ul romanesc.

Aflat la o varsta la care experienta trebuie acumulata (va face 24 de ani in noiembrie), Carmin le-a cunoscut, pe rand, pe Anna Lesko, dar a pierdut-o in favoarea tatalui sau, Issa de la Elegance, fosta iubita a lui Costi Ionita.

Lavinia, fosta componenta a formatiei Spicy, l-a categorisit pe Ionescu Jr. drept "un copil…. si eu am pretentii la barbati". Cei doi au avut o legatura, insa pe plan muzical, Lavinia colaborand cu Carmin la piesa "Simte muzica", presa venind din urma cu speculatii de alta natura.

In urma, vine in atentie idila lui Carmin cu DJ Wanda. Cei doi au colaborat si in plan artistic. Wanda isi schimbase lookul (un vanticel "proaspat" nu strica niciodata!), au mers impreuna in vacanta la Paris, in primavara acestui an. Despartirea celor doi nu a avut loc cu certuri, cei doi ramanand in continuare prieteni.

Cea mai recenta idila a Don Juan-ului Ionescu este una din fetele gemene ale lui Gabriel Cotabita, Eliza.

Inca de vara trecuta, la Callatis, Carmin incerca sa stabileasca o legatura cu tanara Eliza. Acum, Carmin a intalnit-o iar pe fiica lui Cotabita, ea frecventand acelasi bar pe care il frecventeaza si Carmin. In sfarsit, cei doi au putut sta de vorba in compania unei licori.

Comportamentul lui Carmin Ionescu este de inteles avand in vedere varsta pe care acesta o are. Tanarul este celebru, frumos, perseverent si are un tata care il sprijina necontenit.