Carnavalul dinozaurilor

Apropo.ro / 10.07.2007, 17:10
Carnavalul dinozaurilor
Muzeul National de Geologie organizeaza sambata, 14 iulie, de la ora 12.00, Carnavalul dinozaurilor, intalnire festiva prin care se incheie proiectul Era dinozaurilor. Programul Era dinozaurilor s-a desfasurat in perioada 11 noiembrie 2006 – 7 iulie 2007 si s-a adresat


Muzeul National de Geologie organizeaza sambata, 14 iulie, de la ora 12.00, Carnavalul dinozaurilor, intalnire festiva prin care se incheie proiectul Era dinozaurilor.

Programul Era dinozaurilor s-a desfasurat in perioada 11 noiembrie 2006 – 7 iulie 2007 si s-a adresat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, pasionati de dinozauri, care au dorit sa afle mai multe informatii despre modul de viata si existenta acestor reptile.

Pe parcursul celor noua intalniri, participantii la program au facut cunostinta cu diversi dinozauri din toate grupele cunoscute, invatand despre particularitatile fiecarui grup in parte.

Pentru a participa la Carnaval fiecare copil trebuie sa-si confectioneze un costum, reprezentand dinozaurul care i-a placut cel mai mult dupa care va trebui sa-l prezinte, din punct de vedere stiintific, in fata cercetatorilor care au sustinut programul si in fata publicului participant. Fiecare copil va avea la dispozitie 5 minute sa-si prezinte dinozaurul, modalitatea de prezentare ramanand la libera alegere a fiecarui participant.

Originalitatea costumului si cunostintele asimilate despre animalul ales si prezentat, vor constitui modalitatile de apreciere de catre juriu a fiecarui participant, astfel detasandu-se trei castigatori care vor fi premiati.

Participarea la Carnavalul dinozaurilor se face prin inscriere pana pe data de 13 iulie la numarul de telefon: 212.89.52 sau la adresa de email: [email protected].Muzeul National de Geologie al României