Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost concediata

Apropo.ro / 07.09.2011, 10:57
Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost concediata
Dupa doi ani si jumatate de mandat, directorul general al Yahoo!, Carol Bartz, a fost concediata prin telefon de presedintele consiliului de administratie al companiei.

Se poarta si la case mai mari! Acum cateva zile, citeam ca Andreea Popescu a fost anuntata ca a fost data afara… prin SMS, ne consolam ca traim in Romania. Iata insa ca acelasi lucru se intampla si la case mai mari: Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost concediata de presedintele consiliului de administratie al companiei… prin telefon!

„Imi pare foarte rau sa va anunt ca tocmai am fost concediata prin telefon de catre presedintele consiliului de administratie al Yahoo!. A fost o placere sa lucrez cu voi toti si va doresc toate cele bune de acum inainte”, le-a comunicat Bartz angajatilor, intr-un scurt mesaj trimis prin e-mail.

Bartz mai avea peste un an din contractul de patru ani cu Yahoo!, fiind venita, in ianuarie 2009, dupa un mandat de succes la conducerea gigantului software Autodesk, cu sperante ridicate ca va reusi sa revigoreze compania in urma esecului patronat de Jerry Yang in negocierile cu Microsoft.

O sursa apropiata companiei a declarat ca decizia de a o concedia pe Bartz a fost votata in unanimitate de cei opt membri independenti din Consiliul de Administratie.

Carol Bartz si cofondatorul Yahoo! Jerry Yang, de asemenea membri ai Consiliului, nu au participat la sedinta, a adaugat persoana citata.