„Carol I”, un nou succes al lui Sergiu Nicolaescu (Poze)

Apropo.ro / 11.05.2009, 15:30
Premiera filmului "Carol I", in regia lui Sergiu Nicolaescu, a fost un succes istoric la Cinema Pro!

Premiera filmului "Carol I", in regia lui Sergiu Nicolaescu, a fost un succes istoric, adunand o multime de cinefili si admiratori la Cinema Pro.

"Carol "I, cea mai recenta pelicula semnata de Sergiu Nicolaescu, a adus la premiera de gala nume sonore precum Theodor Paleologu, Gheorghe Dinica, Geo Saizescu, Rasvan Theodorescu, Gosmin Gusa, Mitica Dragomir, Iulia Vantur, Ioana Maria Moldovan, Mihai Petre si Elwira Duda, Printul Paul si Printesa Lia, dar si multi altii.

La sfarsitul vizionarii peliculei, cei prezenti in sala si-au manifestat aprecierea fata de film prin minute in sir de aplauze.

De la premiera filmului nu au lipsit nici actorii ce fac parte din distributia lui "Carol I": Andreea Macelaru-Sofron (interpreta principesei Maria), Marina Procopie (Regina Elisabeta), Geo Dobre (Ferdinand), precum si Cristian Motiu (narator), acestia fiind laudati de catre spectatori, primind si aplauze pe masura.

Pelicula "Carol I", in regia lui Sergiu Nicolaescu, scenariul fiind semnat de Emil Slotea, poate fi vizionata la Cinema Union si The Light.

Citeste si: Sergiu Nicolaescu: Viata ca un film (Interviu in exclusivitate)

sergiu nicolaescu

CAROL I – TRAILER

 

 GALERIE FOTO:

CAROL I

CAROL I

CAROL I

 

Â