Carole Baskin, activista din „Tiger King”, lansează cripto-moneda „$ CAT”

De: Andra Voiculescu / 05.05.2021, 14:33
Carole Baskin, activista din „Tiger King”, lansează cripto-moneda „$ CAT”

Carole Baskin, activista care a apărut în filmul documentar „Tiger King”, s-a alăturat listei în creștere a vedetelor care au lansat monede digitale, cu o „monedă alternativă” având ca temă pisica.

Marți, vedeta Tiger King și-a anunțat oficial „jetonul de fan”, numit $ CAT – un altcoin destinat susținătorilor sanctuarului ei de animale Big Cat Rescue. Baskin subliniază că moneda nu este destinată investiției, ci mai degrabă „o modalitate a fanilor noștri de a-și arăta dragostea față de pisici și pentru a profita de avantajele de a fi partenerii noștri cei mai avansați în crearea unei lumi în care toate pisicile sălbatice trăiesc libere.”

„Planurile viitoare includ un metavers pentru pisici mari pentru vizitele virtuale cu pisicile … și NFT-urile care se lansează în aproximativ două săptămâni”, conform site-ului Big Cat Rescue.

Moneda este listată pe Rally.IO la aproximativ 5 USD, dar nu este un instrument de investiții.

„Cercetez criptomonedele pentru că sunt îngrijorată de volumul mare de dolari americani care sunt tipăriți și distribuiți fără niciun control”, a adaugat activista Carole Baskin.

„Îmi place ideea de a pune puterea banilor în mâna oamenilor, mai degrabă decât a băncilor și a guvernelor”, a mai spus aceasta .

Sursa foto: Profimedia Images

Citește și: Cele mai urmărite filme în carantină (apropotv.ro)