CarPC in Romania

Apropo.ro / 19.04.2006, 14:02
CarPC in Romania
Incepind cu 20 Aprilie in exclusivitate pentru piata romaneasca SIGMANET COMPUTERS introduce calculatorul personal (PC) in masina dumneavoastra. De dimensiunea si asemanarea unui CD-player obisnuit putini vor banui ca in masina se ascunde de fapt un calculator personal (PC) cu procesor

Incepind cu 20 Aprilie in exclusivitate pentru piata romaneasca SIGMANET COMPUTERS introduce calculatorul personal (PC) in masina dumneavoastra.

De dimensiunea si asemanarea unui CD-player obisnuit putini vor banui ca in masina se ascunde de fapt un calculator personal (PC) cu procesor la 1GHz, memorie RAM pina la 1Gb si harddisk de pina la 160Gb. Totodata conectivitatea este la nivel superlativ existind atit porturi USB, Firewire, LAN, Bluetooth cit si paralel, serial si PS/2.

Ca domenii de utilizare (in masina) in primul rind trebuiesc precizate aplicatiile de navigatie GPS, multimedia – calculatorul vine in dotare standard cu unitate combo DVD + CD-writer, carkit-handsfree, precum si tuningul de motor (pentru masinile care suporta flash tuning prin mufa de conectare la calculatorul masinii). Pe linga aceste facilitati, posibilitatea de a-i atasa o imprimanta si un modem GPRS (pentru internet) va transforma masina intr-un adevarat birou mobil.

Bogdan Socol – Director SIGMANET COMPUTERS: „In functie de spatiul disponibil in bordul masinii, clientii nostrii pot opta intre doua modele: primul pentru instalarea completa in bord – necesita 2 DIN sau al doilea cu instalare mixta in bord plus portbagaj (eventual sub scaunul soferului). In acest fel aproape toti doritorii acestui sistem sint rezolvati din punct de vedere tehnic. Beneficiile de a avea un calculator personal integrat in masina sint uriase; pe linga aplicatiile disponibile acum, si enumerate mai sus, ginditi-va ca in viitorul imediat, prin intermediul unor senzori si camere video putem face ca o masina sa se conduca singura.”