Carrefour in locul Univers’all in Piata Unirii

Apropo.ro / 31.07.2007, 11:26
Carrefour in locul Univers'all in Piata Unirii
Compania de retail Carrefour va deschide miercuri al optulea hipermarket din România, pe locatia fostului magazin Univers'all din zona Piata Unirii din Bucuresti, pentru care a anuntat, în luna martie, investitii de cel putin doua milioane de euro, informeaza Mediafax.


Compania de retail Carrefour va deschide miercuri al optulea hipermarket din România, pe locatia fostului magazin Univers’all din zona Piata Unirii din Bucuresti, pentru care a anuntat, în luna martie, investitii de cel putin doua milioane de euro, informeaza Mediafax.

Magazinul va avea o suprafata de vânzare de 3.600 de metri patrati situata pe doua nivele, în timp ce o unitate traditionala Carrefour are o suprafata de 8.000 de metri patrati.

Având în vedere ca suprafata de vânzare este mai restrânsa, gama de produse ae-alimentara va fi mai redusa decât la celelalte magazine, fiind axata pe produse de baza, care acopera nevoile zilnice, potrivit unui anunt al companiei publicat în presa centrala.

Compania a anuntat în luna martie ca va aloca cel putin doua milioane de euro pentru a reamenaja spatiul fostului magazin Univers’All.

Carrefour detine în România sapte hipermarket-uri, dintre care patru în Bucuresti si câte unul în Ploiesti, Brasov si Constanta, investitia totala ridicându-se la 200 de milioane de euro.

În toamna acestui an, compania va deschide primul hipermarket din Cluj-Napoca, în cadrul Polus Center, investitia fiind estimata între 25 si 40 de milioane de euro.

Pentru 2008, retailerul a anuntat deschiderea de hypermarketuri la Pitesti, Suceava, Oradea, Arad si Bucuresti.

Reteaua Carrefour din România include sapte hypermarketuri, care au înregistrat anul trecut vânzari de 608,9 milioane euro, cu 39% mai mult decât în 2005. Valoarea totala a investitiilor realizate în România a depasit 220 de milioane de euro.