Cartofi cu ciuperci și sos alb

Apropo.ro / 24.07.2006, 12:22
Cartofi cu ciuperci și sos alb
Ingrediente pentru 4 porții 4 cartofi fierți în coaja, 10 ciuperci proaspete, 1 ceapa, 1 pahar lapte, 1 pahar smantana, 150 g branza rasa, 150 g șunca, unt pentru uns tava, Delikat. Preparare Se curața cartofii de coaja și se taie felii. Jumatate din feliile de

Ingrediente pentru 4 porții
4 cartofi fierți în coaja, 10 ciuperci proaspete, 1 ceapa, 1 pahar lapte, 1 pahar smantana, 150 g branza rasa, 150 g șunca, unt pentru uns tava, Delikat.

Preparare
Se curața cartofii de coaja și se taie felii. Jumatate din feliile de cartofi se așaza pe fundul unei tavi unse cu unt, peste care se adauga ciupercile feliate, ceapa taiata julienne și șunca taiata fașii. Se condimenteaza cu Delikat, dupa gust. Deasupra se pun feliile de cartofi ramase. Se pregatește un sos din lapte, smantana și branza rasa, care se toarna peste compoziția din tava. Se pune la cuptor pana se rumenește.

Acasa Magazin