Cartofi cu costița și praz

Apropo.ro / 24.07.2006, 12:21
Cartofi cu costița și praz
Ingrediente pentru 4 porții 700 g cartofi, 20 g costița afumata, 2 fire praz, 1 lingura unt, 1 pahar smantana, Delikat. Preparare Cartofii se fierb în coaja. Costița se taie cuburi mici, prazul se taie rondele și se calesc în unt. Se condimenteaza cu Delikat și se

Ingrediente pentru 4 porții
700 g cartofi, 20 g costița afumata, 2 fire praz, 1 lingura unt, 1 pahar smantana, Delikat.

Preparare
Cartofii se fierb în coaja. Costița se taie cuburi mici, prazul se taie rondele și se calesc în unt. Se condimenteaza cu Delikat și se amesteca cu smantana. Cartofii, curațați și zdrobiți bucați mari, se amesteca cu aceasta prajeala.

Acasa Magazin