Cartofi cu șunca

Apropo.ro / 12.05.2004, 11:28
Cartofi cu șunca
Ingrediente pentru 4 portii 1 kg cartofi, 200 g șunca afumata, 4 oua, 4 roșii, 200 g ciuperci marinate, 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatua patrunjel, ulei, sare. Preparare Se fierb cartofii, în coaja, în apa cu sare. Dupa ce se racesc, se curața și

Ingrediente pentru 4 portii
1 kg cartofi, 200 g șunca afumata, 4 oua, 4 roșii, 200 g ciuperci marinate, 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatua patrunjel, ulei, sare.

Preparare
Se fierb cartofii, în coaja, în apa cu sare. Dupa ce se racesc, se curața și se taie felii. Într-o cratița, se prajesc în ulei feliile de cartofi împreuna cu șunca taiata cubulețe. Separat, se bat ouale bine și se amesteca cu ceapa verde taiata rondele și verdeața tocata fin. Se condimenteaza dupa gust, apoi se toarna peste cartofii cu șunca, iar deasupra se pun ciupercile și roșiile taiate felii. Se lasa la foc mic, aproximativ 20 de minute.