Cartofi picanți

Apropo.ro / 12.04.2006, 18:56
Cartofi picanți
Ingrediente pentru 4 porții 4 cartofi mari, 1 ceapa, 2 linguri ulei, ierburi aromate, 1 lingurița maggi. Preparare Se spala bine cartofii și se pun la fiert, cu tot cu coaja, în apa cu sare. Cand sunt gata fierți, se scurg de apa și, dupa ce se racoresc, se

Ingrediente pentru 4 porții
4 cartofi mari, 1 ceapa, 2 linguri ulei, ierburi aromate, 1 lingurița maggi.

Preparare
Se spala bine cartofii și se pun la fiert, cu tot cu coaja, în apa cu sare. Cand sunt gata fierți, se scurg de apa și, dupa ce se racoresc, se curața de coaja și se taie felii mai groase. Separat, se calește ceapa taiata marunt, pana devine sticloasa, se adauga cartofii condimentați, dupa gust, cu ierburi aromate și maggi și se continua prajirea pana cand cartofii se rumenesc frumos. Se servesc cu salata verde.