Cartoon Network face echipă cu France Telecom

Apropo.ro / 04.09.2006, 14:33
Cartoon Network face echipă cu France Telecom
Programele furniyate de postul TV Cartoon Network vor fi disponibile în regim mobil pentru abonații Orange din întreaga Europă, în urma unui acord încheiat cu France Telecom, a anunțat Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS). Prin colaborarea cu France Telecom,

Programele furniyate de postul TV Cartoon Network vor fi disponibile în regim mobil pentru abonații Orange din întreaga Europă, în urma unui acord încheiat cu France Telecom, a anunțat Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS).

Prin colaborarea cu France Telecom, abonații Orange de vor putea să urmărească o selecție zilnică reactualizată și localizată, cu programe Cartoon Network de ultimă oră, derulate în ritm alert, prin intermediul telefoanelor mobile personale, în orice loc și în orice moment doresc.

Deocamdată, acest serviciu va fi disponibil în șaspte țări din Europa, iar în urma acestui acord, alte șase piețe au opțiunea de a lansa acest serviciu în cursul intervalului 2006/2007.

Fie că este vorba de Johnny Bravo cel cu vorba dulce și bicepsul uriaș, care le impresionează teribil pe doamne, fie că este vorba de lumea științifică din Laboratorul lui Dexter, în autobuze, la școală, în parcuri sau la birou, oamenii vor zâmbi când îi vor urmări pe telefoanele lor mobile, având libertatea de a se bucura de programe TV de divertisment chiar și în mișcare!

„Noi, cei de la compania Turner, suntem încântați că am încheiat un acord cu Orange pentru a ne lansa serviciile de televiziune mobilă Cartoon Network pe șapte piețe din Europa, fiind probabil ca alte șase piețe să ni se alăture ulterior. Cu lumea Cartoon Network, care include programe pentru copii, celebre în întreaga lume, precum „Fetițele Powerpuff” sau „Nume de cod: K-lanul Năzdrăvanilor Deosebiți”, suntem nerăbdători să binedispunem un nou segment de public, alcătuit din utilizatori Orange, și să ne îndeplinim rolul în crearea poveștii de succes a serviciilor de televiziune mobilă oferite de Orange!”, a spus Phil Lawrie, Vice President Commercial Distribution & Digital Media Sales pentru Turner Broadcasting.

Pentru inceput, Cartoon Network Mobile TV se va lansa pe următoarele platforme de telefonie mobilă Orange Polonia, Orange Romania, Mobistar (Belgia), Orange Slovacia, Orange UK, Optimus (Portugalia), Orange Spania (Amena).

Piețele cu potențial de lansare a serviciului sunt Orange Franța, Orange Olanda, Orange Elvetia, Orange Moldova, MobileCom Iordania si MobiNil, Egipt.

Cartoon Network Mobile TV

Un bloc de 115 minute a fost programat pe diverse feed-uri Cartoon Network. Blocul este down-linked (descărcat prin link) de către operator/ aggregator, convertit într-un format digitalcompatibil și apoi transmis în rețeaua operatorului. Conținutul este rulat repetitiv pe parcursulintregii zile, pentru a crea un canal de 24 de ore și estereactualizat zilnic. Conținutul este alcătuit integral din programe originale Cartoon Network.

Cartoon Network Mobile TV este disponibil în prezent în Marea Britanie, prin intermediul operatorilor Vodafone, Sky by Mobile, Orange, 3 și ROK TV. În restul Europei este disponibil prin intermediul operatorilor 3 Ireland, 3 Italy și TMN Portugal.

Există 17 jocuri Java oferite de Cartoon Network, disponibile prin 70 operatori în întreaga regiune EMEA. Jocurile sunt disponibile pentru handset-uri le compatibile Java, și au fost create de compania Glu mobile. Există și aproximativ 180 de wallpaper-uri și 12 tonuri de sonerie compatibile cu telefoanele imode, WAP și Java.