Cartoon Network lansează “Craig şi Dumbrava”, un nou serial animat de aventură

De: Alexandra Necsoiu / 11.10.2018, 16:08
Cartoon Network lansează “Craig şi Dumbrava”, un nou serial animat de aventură
Descoperiţi adevărata aventură în seria originală Cartoon Network, “Craig şi Dumbrava”, începând de luni, 15 octombrie! Acest serial extraordinar îl urmează pe tânărul Craig, în timp ce îi conduce pe cei mai buni prieteni J.P. şi Kelsey în călătorii comice prin sălbăticia suburbană din vecinătatea lor, cunoscută sub numele de Dumbrava, transformând după-amiaza de zi cu zi în expediţii palpitante prin joacă şi imaginaţie.

Animaţia îi urmăreşte pe cei trei în timp ce explorează dumbrava de cartier, o utopie fără limite, plină de copii, plină de personaje colorate. Acest loc le permite să inventeze şi să trăiască aventuri nesfârşite în fiecare zi, în sălbăticie, în propria lor lume. În fiecare episod, copiii se antrenează fie în zone neexplorate din Dumbravă, unde întâlnesc noi copii, fie se confruntă cu probleme în timpul petrecerii lor.

Creat de Matt Burnett şi Ben Levin şi realizat în Studiourile Cartoon Network, “Craig şi Dumbrava” este cel mai recent serial care provine din programul artiştilor la nivel mondial al Studiourilor CN.

Vino şi alătură-te lui Craig şi expediţiilor sale amuzante în această nouă aventură care începe din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:25, numai la Cartoon Network.