Cartoon Network va lansa jucării „Fetiţele Powerpuff”

Apropo.ro / 18.02.2015, 09:00

Cartoon Network va lansa jucării „Fetiţele Powerpuff”
Cartoon Network a anunţat parteneriatul prin care Spin Master Ltd. devine partener global pentru distribuirea jucăriilor „Fetiţele Powerpuff”, decizie ce vine la scurt timp după anunţarea lansării unei noi serii „Fetiţele Powerpuff” în 2016.


Prin acest acord, care extinde parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii, Spin Master va avea dreptul de a crea o linie completă de produse bazate pe acest brand, inclusiv jucării de pluş, figurine, păpuşi, jocuri electronice, jucării cu telecomandă, dar şi alte produse. Acestea vor fi disponibile la nivel mondial începând din toamna anului viitor.

„Pentru că dorim să construim un registru de parteneriate pentru lansarea programului „Fetiţele Powerpuff” şi, în acelaşi timp, să facem cunoştinţă noii generaţii de fani cu această franciză, Spin Master întruchipează acele calităţi pe care le căutăm pentru produsele noastre”, a spus Pete Yoder, vicepreşedinte Cartoon Network Enterprises, America de Nord. „Lucrând împreună, am observat nivelul ridicat de inovaţie şi entuziasm pe care îl aduc produselor sale şi suntem încrezători că, prin joc, jucăriile «Fetiţele Powerpuff» vor permite fanilor de toate vârstele să salveze lumea înainte de ora de culcare, aşa cum o fac Bubbles, Blossom şi Buttercup”, a ţinut să precizeze acesta.

„Parteneriatul dintre «Fetiţele Powerpuff» şi Spin Master consolidează relaţia cu Cartoon Network, care a început cu lansarea brandului Bakugan şi este o bună modalitate de a depăşi limitele când vine vorba de distracţie pentru fani”, a declarat vicepreşedintele de Licenţiere Spin Master, Craig Sims. „Împreună vom crea o interacţiune neaşteptată şi foarte interactivă pe care fanii nu o vor întâlni altundeva”, a mai adăugat acesta.

Cu o nouă serie animată produsă în studiourile Cartoon Network şi cu un program complet de licenţiere global, lansarea seriei noi „Fetiţele Powerpuff” va introduce fanilor unul dintre cele mai iubite şi durabile branduri de divertisment.
De-a lungul celor 78 de episoade, seria creată de Craig McCracken a fost nominalizată de cinci ori la premiile Emmy® şi a câştigat două dintre acestea, dar şi multe alte distincţii. Mai mult, a inspirat un film de lung metraj în 2003, iar a zecea aniversare a seriei a fost celebrată cu un episod special „Fetiţele Powerpuff: Dans cu pantaloni-n vine”, care a fost difuzat la Cartoon Network în ianuarie 2014 şi care îl prezintă pe celebrul toboşar The Beatles, Ringo Starr. Mai mult, serialul Fetiţele Powerpuff este una dintre francizele de top Cartoon Network, cu încasări de peste 2,5 miliarde de dolari din vânzări cu amănuntul încă de la debut. Seria continuă să inspire, fiind considerată un brand global cu numeroase parteneriate în industria modei.