Cârțu și-a certat jucatorii dupa remiza cu Sportul

Apropo.ro / 10.09.2005, 13:51
Cârțu și-a certat jucatorii dupa remiza cu Sportul
Antrenorul echipei FC Argeș, Sorin Cârțu, și-a certat jucatorii dupa partida terminata la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, în fața formației Sportul Studențesc, în etapa a V-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX. În minutul 60 al partidei,


Antrenorul echipei FC Argeș, Sorin Cârțu, și-a certat jucatorii dupa partida terminata la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, în fața formației Sportul Studențesc, în etapa a V-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 60 al partidei, care s-a disputat la Mioveni, deoarece stadionul echipei FC Argeș se afla în renovare, Cârțu a parasit banca tehnica a echipei sale, însoțit de medic. El a urmarit restul partidei din hotelul situat în apropiera stadionului „Municipal”, iar la finalul meciului a venit la vestiare, unde și-a certat jucatorii pentru rezultatul obținut. Tehnicianul a discutat apoi, timp de aproximativ 15 minute, cu președintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, prezent la meci, și cu președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, iar la plecarea de la stadion nu a dorit sa dea declarații.

La conferința de presa de la finalul partidei, formația FC Argeș a fost reprezentata de antrenorul secund Vasile Stan. „Consider ca rezultatul este unul echitabil, dar, daca eram mai atenți, am fi putut câștiga toate cele trei puncte. Primul gol al lor a fost un cadou facut de Danciu. Nu e posibil sa faci asemenea erori în Divizia A”, a spus tehnicianul.

Mediafax