Casa cântăreței Amy Winehouse a fost jefuită

De: Gabriela Voicu / 02.11.2012, 10:30
Casa cântăreței Amy Winehouse a fost jefuită
Două rochii care i-au aparținut cântăreței Amy Winehouse au fost furate din casa ei din Londra.

Hoții au intrat în vila artistei decedate Amy Winehouse și au luat două rochii ale ei care valorează împreună aproximativ 161.000 de euro.

Rochia de mireasă pe care Amy a purtat-o la nunta cu Blake Fielder-Civil, organizată la Miami, în anul 2007, a fost furată din reședința ei din cartierul Camden din Londra

Autorii jafului au luat doar cele două rochii și nimic altceva. A doua ținută furată este rochia din bucăți de ziare pe care cântăreața britanică a purtat-o în 2007 cu ocazia unui show pe care l-a susținut în emisiunea de televiziune „Later… with Jools Holland”.

Casa lui Amy Winehouse

„Casa din Camdem este scoasă la vânzare și de aceea toate bunurile fiicei mele au fost inventariate, numerotate și împachetate, pregătindu-se pentru a fi depozitate. A existat un interval de circa două zile în cadrul acestui proces când rochiile ar fi putut fi luate”, a explicat Mitch Winehouse, tatăl lui Amy.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulți ani cu dependența de alcool și de droguri. Moartea ei a fost „accidentală” – potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliție -, cauzată de abuzul de alcool.