Casa Dragostei: ”Este o vilă în care ţi-ai dori măcar o noapte să locuieşti, dacă nu toată viaţa” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 11:54
Casa Dragostei: ”Este o vilă în care ţi-ai dori măcar o noapte să locuieşti, dacă nu toată viaţa” - FOTO
Cum arată casa în care vor locui concurenţii şi burlacul din emisiunea Mirelei Vaida

”Casa Dragostei” în care vor sta participanţii reality-show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, difuzat din 1 octombrie, la Antena 1 şi prezentat de Mirela Vaida,  este o vilă impresionantă, somptuoasă, amplasată într-una din cele mai selecte zone ale Capitalei. Are toate dotările şi facilităţile unei locuinţe moderne, ultraluxoase, care să întreţină o atmosferă romantică, potrivită unui joc al dragostei plin de intensitate şi de provocări.

”Este o vilă impresionantă în care ţi-ai dori să locuieşti măcar o noapte, dacă nu două săptămâni sau o viaţă. Ca să nu mai spun că poţi fi şi plătit pentru asta”, spune Dodo Mesaroş, cel care va fi legătura Mirelei Vaida cu ”Casa Dragostei”, dar şi mediator între concurenţi.
Piscina cu jacuzzi este, evident, unul din punctele de atracţie. Aici va fi zona în care atmosfera poate deveni incendiară, în care telespectatotii vor vedea cine pe cine a prins în mrejele seducţiei sau cine în ce ape se scaldă.

Pretendentele se răsfaţă în această cameră imensă, în care îşi vor face confidenţe sau îşi vor trimite săgeţi virtuale, în încercarea de a influenţa alegerea burlacului. Când şi cum poate ajunge el în camera fetelor, rămâne de văzut…

Camera burlacului este locul în care el îşi concepe planurile de cucerire, încearcă să dezlege tainele pretendentelor sau pregăteşte un decor pentru o noapte specială.

Bucătăria este pe măsura acestui loc în care dragostea inundă toate colţurile şi va da prilej pretendentelor să-şi etaleze talentele culinare.
Living room-ul va fi spaţiul discuţiilor de zi cu zi sau al unor cine sofisticate, locul unde burlacul va fi înconjurat de pretendente şi poveştile lor.
Concurenţii au spaţiile lor, bine delimitate şi, deşi cuplurile locuiesc în aceeaşi, casă, nu se pot întâlni decât în ”camera de strategie”. Acesul lor  în această încăpere se face la fiecare 24 de ore şi va fi limitat. Un semnal luminos şi sonor le va indica momentul în care să prărăsească încăperea.  Aici îşi vor spune ofurile, aici vor decide paşii de urmat sau de evitat pentru a câştiga inima publicului şi premiul pus în joc.

Băieţii împart şi ei o cameră din aceasta casă, camera pe care nu au voie să o părăsească decât în anumite condiţii, pe care telespectatorii le vor vedea pe parcursul emisiunii. Orice tentativă de părăsire a spaţiului care le este destinat se soldează cu declanşarea alarmei şi poate duce la excluderea din concurs.

Ieşirea concurenţilor din casă se va face doar în condiţii stricte: atunci când ajung în platoul “Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” sau la diferite activiţăţi. Niciunul dintre participanţii acestui reality nu va avea acces la telefon mobil, cablu tv, internet sau alta sursă de comunicare.

Premiul de 5000 de euro pus în joc va sta tot timpul în casă, asteptând să fie revendicat şi să le aducă mereu aminte concurenţilor de dorinţa pe care aceşti bani o pot îndeplini.

”Casa Dragostei” este pregătită să-şi primească locatarii şi să dezvăluie secretele telespectatorilor. Este locul unde fiecare dintre concurenţi va face „Totul pentru dragoste – La bine şi la greu! “, începând din 1 octombrie, de la ora 14.00, numai la Antena 1.