Casa lui Fred Flinstone e de vânzare și costă 3,5 milioane de dolari (Poze)

Apropo.ro / 06.03.2012, 17:15
A fost scoasă la vânzare o casă identica cu cea în care au locuit soții Flinstone. Fanii trebuie să știe că locuința valorează 3,5 milioane de dolari.

Pasionații de replici după locuințe celebre au șansa acum să achiziționeze o casă realizată identic cu cea a lui Fred Flinstone. Acest lux costă nu mai puțin de 3,5 milioane de dolari.

GALERIE FOTO

casa fred flinstones

Locuința este în Malibu și aparține omului de radio Dick Clark, unde locuiește cu soția sa. Aceasta a fost scoasă de curând pe piața imobiliară.

Proprietatea are vedere 360 de grade către Oceanul Atlantic, Munții Boney, Insulele Channel , Valea Serrano și Los Angeles.

casa fred flinstones

Locuința lui Dick se întinde pe o suprafață de aproape 10 hectare, se află la o distanță de doua minute față de plajă și mai are cramă de vinuri proprie.

Camerele sunt spațioase, cu tavanul sub formă de boltă și cu fante prin care pătrunde lumina, ferestrele sunt extrem de simple ca în animația cu Flinstones.

casa fred flinstones

Această locuință ce pare a fi locul perfect pentru o evadare romantică este și singura casă construită extrem de bine în genul Flinstone.