„Casatoreste-te online cu tot tacamul” are castigatori!

Apropo.ro / 26.02.2008, 16:29
Indiferent daca te-ai casatorit online sau ai fost martor la nunta celui mai bun prienten, sigur esti curios sa afli rezultatele concursului!

Te-ai casatorit online cu tot tacamul, ai fost martor la nunta de proba a celui mai bun prienten sau ai fost invitat la o casatorie online pe apropo.ro ? Indiferent de ipostaza, sigur esti curios sa afli rezultatele concursului “Casatoreste-te online cu tot tacamul”.

Din 14 pana pe 24 februarie, 1500 de indragostiti de toate varstele s-au casatorit de proba pe www.apropo.ro si au trimis peste 46 000 de invitatii.

Mirii s-au duelat intre ei, de data aceasta nu pentru a castiga iubirea sufletului pereche, ci pentru a avea nunta cu cel mai mare alai.

Dupa 11 zile de contactat prieteni si rude si de trimis buzz-uri de reamintire pe mess, darul de nunta a fost adjudecat.

Week-end-ul romantic la Paris a fost castigat de un cuplu din Bucuresti: Daniela Dramba si Cristian Serb.

Ei au avut cea mai mare nunta: 1108 de invitati care si-au confirmat prezenta pe site pana la data de 24.02.2008.Ideea concursului Casatoreste-te online cu tot tacamul li s-a parut foarte intersanta celor doi indragostiti, care au vrut, pe langa distractie, sa faca si o repetitie pentru “pasul cel mare”.

Astfel, cei doi miri au pus in functiune un adevarat mecanism al relatiilor si cunostintelor pentru a putea castiga premiul pus in joc.

Si-au contactat toti prietenii, rudele, au scris pe blog, au dat buzz pe mess si au castigat excursia la Paris.

Chiar daca concursul s-a incheiat, poti in continuare sa te casatoresti online, de proba, pe http://casatoriionline.apropo.ro, fara a mai trimite insa invitatii!

Le multumim tuturor celor care au participat la concursul nostru: miri, mirese, martori si invitati. Ne bucuram ca ati accepatat provocarea noastra si ca ati lasat deoparte prejudecatile, casatorindu-va online fie chiar si de proba.

Te asteptam in continuare pe www.apropo.ro cu articole interesante si noi concursuri interactive.

Echipa Apropo.ro