Casatorii cu repetiție

Apropo.ro / 23.01.2006, 13:14
Casatorii cu repetiție
Sa-ți gasești jumatatea nu e treaba ușoara nici la Hollywood, nici pe malul Damboviței... Uite, Eminem tocmai s-a-nsurat a doua oara cu Kimberly Mathers, femeia de care se saturase prin 2001 și de care a divorțat cu scandal și tam-tam. La noi,

Sa-ți gasești jumatatea nu e treaba ușoara nici la Hollywood, nici pe malul Damboviței… Uite, Eminem tocmai s-a-nsurat a doua oara cu Kimberly Mathers, femeia de care se saturase prin 2001 și de care a divorțat cu scandal și tam-tam. La noi, parca-i mai frumos. Edi, omul cu creasta de la la Teo, s-a desparțit de Silvia de la Bordo dupa cateva luni… matrimoniale, cerand-o iar de nevasta dupa o vara „too hot” la mare. S-au luat cu repetiție în vara lui 2003, cu nunta, nași și tot tacamul. Iar Calin Geambașu se însoara în fiecare an cu aceeași mireasa. Just for fun!

Mai sunt și alții nehotarați (sau poate ca-n sinea lor sunt prea hotarați, divorțand și casatorindu-se de cate ori le trece prin cap!)… Și, asta-i viața!, nu ne abținem sa-i amintim pe Liz Taylor și Richard Burton de Romania, Adriana și Silviu Prigoana, cuplul care s-a casatorit deja de patru ori în decurs de vreo trei anișori. Apoi, Dana Razboiu și Ovidiu Branzan, o pereche ce s-a iubit frumos și s-a desparțit urat… Se zice ca s-au împacat, dar nu ne așteptam prea curand la confirmari, Dana declarand chiar în revista noastra ca n-o sa-și mai etaleze iubirile în presa. Fiecare își organizeaza viața dupa pofta inimii.

Edi și Silvia, un aiurit și o fata cu picioarele pe pamant, un brunet și o blonda, un tip de 31 de ani și o fata de 26. El e dansator în emisiunea lui Teo (și mai are la activ „Ploaia de stele”, un „Bingo Liberty” sau un „Cazino Victoria”), ea canta în trupa Bordo (dupa ani de zile în care a fost, la randul ei, dansatoare). Sa vedem… Cand, cum și de ce au divorțat? „Pai, zice Edi (de altfel numai el ne povestește în materialul de fața, caci Silvia e plecata într-un turneu prin America), cred ca suntem amandoi niște firi puternice și, știi, artiștii au un spirit mai liber… Ne-am speriat și am divorțat în 2000”.

Dar la început… „A fost dragoste mare, pasiune nețarmurita, își amintește Edi. Am simțit ca Silvia este femeia alaturi de care pot sa ating cele mai mari performanțe. Îmi da aripi, are o propulsie în ea, așa… Prima oara n-am facut nunta, am fost la starea civila. Parinții au fost luați pe nepregatite… De exemplu, ai Silviei au fost anunțați miercuri ca ne casatorim joi. Dar stau la Pitești și au ajuns în timp la cununie. Iar tata… m-a întrebat: Mai, tampitule, tu la supermeseria pe care o ai, te însori la 25 de ani? I-am raspuns: Tata, daca nu ma-nsor acuma s-ar putea sa o pierd pe fata asta, eu vreau s-o am toata viața.”

Dupa o vreme, a început scarțaiala. „Aveam impresia ca la orice pas important pe care trebuia sa-l facem, nu mai aveam eu controlul deplin. Nu eram obișnuit sa hotaram lucrurile împreuna, eu pur și simplu le faceam. Pana atunci eu fusesem plecat în Africa de Sud, în Coreea, eram așa – pasare, și deodata – acasa. M-am cam speriat și Silvia a vazut treaba asta și mi-a zis: Bai, daca vad ca bajbai așa, mai bine ne desparțim. Eu nu am fost de acord în prima faza, dupa care la o cearta, nu mai știu de la ce ne-am luat, de la o chestie marunta, tot ea a zis: Cred ca ar fi mai bine sa ne desparțim. Și eu: Da, cred ca ar fi foarte bine. La care ea: A, da? Vrei sa ne desparțim?, nu-i venea sa creada. Bine, atunci eu am sa intentez acțiune de divorț, zice, iar eu: Bine, foarte bine.

Dupa care s-a dus și a înaintat actele de divorț…” Motivul? Clasica nepotrivire de caracter. De-abia în fața judecatorului au realizat efectul deciziei lor. Lui Edi i-a stat un pic inima dar, o data divorțați, a întrebat-o pe Silvia daca nu merge la o cafea. Apoi a dus-o la autogara, caci ea pleca la Pitești, iar el a șters-o la mare, unde avea de onorat un contract. „Bineînțeles ca în fiecare seara vorbeam la telefon, iar dupa ce am terminat treaba la mare, m-am dus la Pitești și am cerut-o de nevasta. Socru-meu mai avea puțin și ma omora. Mi-a zis: . Ma consider un norocos ca a acceptat și a doua oara. M-am dus cu tot tacamul… Dupa care am facut nunta, în iunie 2003, în Herastrau, la Laguna Blue”. Un divorț, ceva? „Niciodata. Sunt mai hotarat ca niciodata”.

„Noi am avut ambiția sa facem totul singuri de la A la Z. Și a fost super-tare… Eu m-am dus sa spal mașina, ea s-a dus la coafor de dimineața, apoi m-am dus și eu, ca mi-am facut creasta. Am dus și cațelul la coafor, i-am facut și lui creasta și l-am vopsit”.

O poveste mai… deosebita, un om care se însoara cu aceeași femeie, în fiecare an. E vorba de Calin Geambașu, care iubește (dupa cum se vede) sa îmbrace hainele de mire și s-o aiba în dreapta pe Lavinia. Începutul e departe, undeva prin ’99. Piatra Neamț, unul din ultimele concerte cu prima promoție a Școlii Vedetelor. Concurs de Miss și… „fete draguțe prin zona, își amintește Calin. Mie mi-a placut de ea. Era foarte energica, implicata în ce facea, le coordona pe toate fetele acelea prin culise. Ulterior sa aflu ca suntem în aceeași zodie – Scorpion, și tot ulterior sa aflu ca ea habar n-avea cine dracu sunt eu.”

Ei, dar cu o privire, o maslina, un gest ș.a.m.d., fata, Lavinia, a aflat ca nu-i e chiar indiferenta lui Calin. Au urmat doi ani în care au vorbit mai mult la telefon și s-au vazut mai puțin (ea era la Piata Neamț, dupa cum va amintiți), apoi Lavinia a venit la facultate, în Capitala. „Am convins-o, dupa insistențe, sa vina sa faca un duș (serios, nu prea era apa calda la camin!) și… duș s-a facut. Curge apa încontinuu de atunci. Pe 27 octombrie, de ziua ei, i-am dat cadou cheile de la apartament și am hotarat sa pornim împreuna pe un drum… Un an mai tarziu, în fața preotului.”

Citește cine se mai recasatorește numai din

Tags: