Casatorii de vis, divorturi violente, 2006 an monden agitat

Apropo.ro / 03.01.2007, 10:46
Casatorii de vis, divorturi violente, 2006 an monden agitat
Nunti feerice, rupturi dureroase, certuri între vedete, noutati în vietile celor bogati si celebri - toate s-au aflat pe primele pagini ale revistelor mondene si ale tabloidelor din întreaga lume în 2006. Australianul Mel Gibson poate câstiga premiul pentru


Nunti feerice, rupturi dureroase, certuri între vedete, noutati în vietile celor bogati si celebri – toate s-au aflat pe primele pagini ale revistelor mondene si ale tabloidelor din întreaga lume în 2006.

Australianul Mel Gibson poate câstiga premiul pentru cea mai proasta echipa de relatii publice a anului: acesta a dat drumul unei tirade antisemite în timp ce era arestat pentru conducere în stare de ebrietate si, dupa ce s-a scuzat destul de neconvingator, s-a internat într-o clinica de dezintoxicare.

Starul din „Mad Max” a fost câteva luni mai târziu surclasat de Michael Richards, cel care l-a incarnat pe celebrul Kramer în serialul „Seinfeld”. Actorul a trebuit sa-si ceara scuze pe un post national de televiziune dupa ce a facut comentarii rasiste în timpul unui spectacol sustinut la un club de comedie din Los Angeles, Laugh Factory. Martorii spun ca Richards a facut comentarii rasiste pentru ca unele persoane de culoare din public faceau zgomot. Izbucnirea lui Richards a stârnit indignarea multor colegi de breasla. Printre acestia se numara fostul sau coleg Jerry Seinfeld, al carui nume a dat titlul serialului prin care Richards si-a dobândit celebritatea.

Gwyneth Paltrow a trebuit la rândul ei sa-si ceara scuze pentru faptul ca nu cunoaste foarte bine limba portugheza, insistând ca acesta a fost motivul pentru care a fost înteleasa gresit de o publicatie din aceasta tara. Actrita a fost citata dupa ce a spus ca americanii sunt mai putin inteligenti si civilizati decât britanicii. Paltrow a spus ulterior ca declaratiile sale au fost prost interpretate, desi a mai facut remarci similare si în trecut.

Celebritatile pot fi dispuse sa-si ceara scuze în public dar, câteodata, nu pot cadea de acord nici cu „cel mai mare fan” al lor: partenerul de viata. Se pare ca perechile Paul Newman – Joanne Woodward si Tom Hanks – Rita Wilson sunt putinele nume de mari vedete de la Hollywood ale caror mariaje au rezistat.

Mai multe cupluri de vedete au fost implicate în procese de divort murdare marcate de violente conjugale si lupte aprige pentru custodia copiilor: Denise Richard si Charlie Sheen, Alec Baldwin si Kim Basinger, Heather Locklear si Richie Sambora.

Alte cupluri s-au despartit din cauza dependentei de diverse droguri sau medicamente, asa cum s-a întâmplat cu actorii Hilary Swank si Chad Lowe. Tumultoasa casnicie dintre Whitney Houston si Bobby Brown, presarata de multe ori cu abuz de droguri, cu numeroase arestari ale lui Brown, cu declinul carierei artistice a lui Whitney si acuzatii de violenta domestica, a ajuns la final dupa ce celebra câstigatoare a premiilor Grammy a înaintat actele de divort.

Pe lista cuplurilor care s-au despartit anul acesta se mai numara cântareata Sheryl Crowe, care a decis sa nu se mai marite cu ciclistul Lance Armstrong, si starul din „The Black Dahlia”, Scarlett Johansson, care s-a despartit de Josh Hartnett.

Mediafax