Cascadorie incredibila: Un chinez sta cu capul in jos, pe un cui!

Apropo.ro / 09.12.2011, 17:40
Data viitoare cand ai migrene, gandeste-te la Li Xin, chinezul care se poate "bate" cap in cap cu un cui, fara sa pateasca nimic.

Un cascador din China sfideaza gravitatia si legile fizicii! Chinezul Li Xin sta in cap pe un cui.

Toata greutatea barbatului in varsta de 47 de ani, adica aproape 67 de kilograme, apasa pe nitul care, desi, i-a lasat urme in craniu, nu i-a pus viata in pericol inca.

Li Xin isi mentine echilibrul pe un cui

Li Xin practica aceasta cascadorie de mai bine de 20 de ani si are scalpul ranit. Chinezul poate sa stea in aceasta pozitie aproximativ 10 secunde, adica mai mult decat poate sta majoritatea oamenilor sprijiniti cu capul pe podea. El este ajutat de doi barbati sa stea in echilibru pe cui.

De data aceasta, Li a fost fotografiat in cadrul unuin eveniment din Nanning, China.

Li Xin are craniul ranit din cauza cuielor

Cascadorii sunt expusi in permanenta riscurilor, chiar daca au mult curaj si experienta. Ultima cascadorie in aer l-a costat viata pe cunoscutul Todd Green. Un spectacol aviatic de la Michigan Selfridge Air National Guard Base s-a transformat intr-un cosmar pentru cei prezenti acolo.

Pe de alta parte, Rocky Taylor, cel mai varstnic cascador britanic, a refacut o cascadorie din 1985, in urma careia a fost la un pas sa isi piarda viata. Rocky Taylor a supravietuit ca prin minune in 1985, in urma unei sarituri periculoase de pe o cladire in flacari, de la 12 m inaltime.