Cascadorul Todd Green a murit in timpul unei demonstratii aviatice (Poze & Video +18)

Apropo.ro / 24.08.2011, 14:00
Ultima cascadorie in aer l-a costat viata pe Todd Green. Spectacolul aviatic de la Michigan Selfridge Air National Guard Base s-a transformat intr-un cosmar pentru toti cei prezenti.

Todd Green face acrobatii in aer de o viata. Este marea sa pasiune, iar pericolele incerca sa le lase de o parte de fiecare data.

Todd

Todd incerca sa se prinda de elicopter

Ultima demonstratie pe care Todd, 48 de ani, a avut-o la Michigan Selfridge Air National Guard Base a fost fatala pentru cascador. Acesta trebuia sa sara dintr-un avion biplan intr-un elicopter de unde urma sa salute pe cei 75.000 de oameni adunati la spectacol.

Todd Green nu a mai apucat sa se prinda de avion si a cazut in gol de la o inaltime de 60 de metri. Acrobatia a fost facuta fara parasuta, si daca ar fi avut-o distanta fata de pamant era prea mica pentru ca aceasta sa aiba timp sa se deschida.

Ultimele momente din viata ale unui cascador de pe tare.ro

Alaturi de cei adunati la eveniment se afla si sotia acrobatului care a asistat neputiincioasa la moartea sotului. Cei doi aveau impreuna doi copii.

Nimeni nu a crezut ca se intampla ceva tragic pana cand ambulanta nu s-a pronuntat ca pacientul este decedat. Majoritatea au crezut ca face parte din show.

Manevra periculoasa a lui Todd Green a fost ingreunata de vantul puternic. A incercat sa se agate de elicopter de doua ori, iar a treia oara a alunecat in gol.

Todd

Todd Green, 48 de ani

Todd este fiul legendei americane Eddie „The Grip” Green, iar pasiunea sa pentru aceste acrobatii exista de peste 25 de ani, pentru ca a dorit sa duca mai departe „meseria” tatalui sau.

„Era cel mai bun din bransa si avea multe ore de exercitiu. Suntem indurerati si nu putem decat sa ne rugam pentru sufletul lui”, a declarat un coleg de-al lui Todd Green.