Economia romaneasca incepe sa scartaie

Apropo.ro / 28.06.2008, 13:18
Economia romaneasca incepe sa scartaie
Indicele increderii in economia romaneasca a atins, in luna iunie, un nou nivelul minim al ultimului an, de 102,9 puncte.

Indicele increderii in economia romaneasca a atins, in luna iunie, un nou nivelul minim al ultimului an, de 102,9 puncte, tendinta de declin manifestandu-se la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit unui sondaj al Comisiei Europene (CE).

Astfel, indicele aferent Romaniei a scazut de la 103 puncte in luna mai, la 102,9 puncte in iunie, un nivel similar fiind inregistrat in iunie 2007.

Indicele increderii in economie este compus din indicele increderii in industrie (40%), in servicii (30%), in constructii (5%), in retail (5%) si indicele increderii consumatorilor (20%).

In cazul industriei si retailului, indicii au crescut cu doua, respectiv un punct, la 1 punct, respectiv la 23 puncte. Increderea consumatorilor romani s-a mentinut la -14 puncte, indicele increderii in sectorul romanesc de constructii la -3 puncte, iar cel pentru servicii s-a micsorat cu doua puncte, la 20 puncte.

Mai multe detalii despre trendul economiei romanesti, pe Mediafax.ro
 

Citeste si:

Internet pe cartela preplatita

Internet pe cartela preplatita

Utilizatorii de cartele preplatite ai Vodafone Romania au posibilitatea, incepand de joi, sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil timp de 24 de ore prin activarea …
BNR majoreaza dobanda la 10%

BNR majoreaza dobanda la 10%

In sedinta de azi, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a decis marirea ratei dobanzii de politica monetara cu 0,25 puncte procentuale, de la …
Scumpiri, scumpiri, scumpiri...

Scumpiri, scumpiri, scumpiri…

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), tinand cont ca distribuitorii de energie si furnizorii de gaze nu au valoarea bancherilor…

Jocul zilei

Clipul zilei

Tornado Blonda de la DEX – ep. 2 "Pijama"
Ghideaza-ti tornada si distruge totul in cale pentru a trece la nivelul urmator Cuvinte cheie: blonda dex
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza