Celulita, dusmanul frumusetii

Apropo.ro / 10.03.2008, 16:31
Celulita, acest dusman nemilos al frumusetii, este o boala des intalnita a zilelor noastre.

Celulita, acest dusman nemilos al frumusetii, este o boala des intalnita a zilelor noastre. Ea se datoreaza in primul rand unui stil de viata nesanatos bazat pe o alimentatie inadecvata.

Aproape orice femeie are celulita si de aceea, astazi pe piata exista o gama variata de produse si tratamente destinate combaterii acestea.

Daca esti hotarata sa lupti impotriva ei, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri:

1. In primul rand apa este un factor ce elimina celulita, de aceea bea peste 2 litri pe zi. Astfel corpul tau se hidrateaza si elimina substantele toxice.

2. Trebuie evitate bauturile alcoolice, produsele cu cofeina, carnea grasa, branzeturile, mezelurile, bauturie acidulate, produsele fainoase sau lactatele grase.

3. Evita hainele foarte stramte, acestea nu lasa pielea sa respire si astfel duc la formarea celulitei;

4. Incearca sa porti tocuri doar atunci cand ai neaparata nevoie;

5. Consuma multe verdeturi, legume si fructe bogate in fibre;

6 . Foarte eficiente in combaterea celulitei sunt frunzele de macris si de papadie, ai face foarte bine daca le-ai adauga in salata ta.

Combina frunzele de papadie cu frunze de macris, ceapa verde, usturoi verde sau marar.

7. O baie cu sare marina face minuni in combaterea aspectului inestetic al cojii de portocala;

8. Maseaza-te cu ulei de migdale fiert in bain marie, impreuna cu o mana de plante depurative: frunze si radacini de brusture, fructe de maces, frunze de lamaita si pansea salbatica.

9. Este indicat si masajul cu ulei de masline fiert in bain marie, impreuna cu 2 linguri de cafea.

10. Atunci cand faci dus, ultimul jet de apa ar trebui sa fie rece deoarece stimuleaza circulatia sanguina si combate astfel celulita.

In ajutorul tau vine si aparatura profesionala prin cel mai nou aparat medical pentru tratarea celulitei-Doulith. Aparatul foloseste, pentru prima data, undele de soc in tratamentul depozitelor adipoase, aceasta metoda revolutionara fiind neinvaziva, care nu presupune anestezie, interventii chirurgicale sau perioada recuperatorie. Principiul acestei tehnologii consta in folosirea ultrasunetelor, care sunt dispersate in tesutul afectat pana la aproximativ 2 cm, avand ca efect imediat remodelarea si imbunatatirea structurii cutanate, care se compacteaza.

Tratamentul cu Doulith necesita intre 6 si 20 de sedinte, cu durata intre 10 si 20 de minute, in functie de problema fiecarui pacient in parte.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!