Lentilele de contact: de unica folosinta sau cosmetice

Apropo.ro / 25.03.2008, 12:30
Lentilele de contact: de unica folosinta sau cosmetice
Te-ai saturat de ochelarii care iti ascund frumusetea ochilor, de fiecare data cand te machiezi, ei iti estopeaza stralucirea.

Te-ai saturat de ochelarii care iti ascund frumusetea ochilor, de fiecare data cand te machiezi, ei iti estopeaza stralucirea. Ca alternativa iti oferim lentilele de contact: de unica folosinta, colorate sau cu dioptrii. Iti doresti sa te simti confortabil.

Lentilele de contact sunt niste bucati mici, din plastic special, care se aplica pe cornee. Este bine totusi sa faci un control oftalmologic inainte pentru a realiza daca le vei suporta si de care ar trebui sa porti, fie ca este vorba de cele cosmetice sau de corectie.

Lentilele sunt rigide si moi. Bineinteles, cele mai folosite sunt lentilele moi deoarece absorb usor apa si permit schimburile de oxigen si dioxid de carbon la nivelul corneei, sunt confectionate dintr-un material hidrofil.

Cum nu toate persoanele pot suporta lentilele de contact permanent sau pe un termen mai lung, exista acum la indemana lentilele de contact de unica folosinta.

Lentilele de contact de unica folosinta sunt mai usor de folosit, nu necesita intretinere sau dezinfectare. Le aplici dimineata, apoi seara le arunci. Sunt extrem de igienice si practice, si perfecte pentru evenimente speciale si activitati sportive.

Masuri de precautie

– inainte de aplicarea lentilelor, spala-te bine pe maini;

– daca ai folosit lentilele de contact de unica folosinta, arunca-le seara, nu le mai purta si a doua oara;

daca simti o iritatie a ochiului sau un disconfort, scoate imediat lentilele si mergi la un control oftalmologic;

– mare grija si la termenul de valabilitate.

Lentilele le poti cumpara de la Bausch & Lomb Vision Care, Johnson & Johnson Vison Care, CooperVision si chiar si online de la magazinele specializate.

Lentilele de contact sunt o alternativa buna la indemana celor care poarta ochelari sau care vor sa aduca un plus de frumusete. Data viitoare cand te vor spune ca este ceva schimbat la tine….lasa-i sa ghiceasca!

Trimite urari de martisor prin Free Sms!