Remodelarea corporala

Apropo.ro / 27.03.2008, 13:36
Remodelarea corporala
Conform unor statistici tot mai multe femei apeleaza la interventii medicale noninvazive in detrimentul intervențiilor chirurgicale.

Conform unor statistici efectuate in ultimul an de catre Dermastyle, clinica de dermatologie chirurgicală tot mai multe femei apeleaza la interventii medicale noninvazive in detrimentul intervențiilor chirurgicale sau a celor cosmetice.

Intervențiile medicale noninvazive câștigă tot mai mult teren în ultimii ani în România, dovadă fiind creșterea numărului de solicitări pentru astfel de tratamente de remodelare corporală. Tendința este preluată din Statele Unite ale Americii, unde procedurile tip lifting, lipoaspirație sau abdominoplastie au scăzut cu până la 30%, în favoarea noilor tehnici noninvazive.

Dacă până acum câțiva ani estetica se realiza în România strict prin intervenție chirurgicală sau tratamente cosmetice, intervenții care de cele mai multe ori nu oferă rezultatele dorite, aparatura medicală de ultimă generație garantează acum obținerea unor îmbunătățiri semnificative, chiar și după prima ședință de tratament.

Cea mai recentă descoperire privind remodelarea corporală și recuperarea fizică, Duolith, pune în prim plan undele de șoc, care se distribuie ca un evantai prin piele până la aproximativ 2 cm. Rezultatele sunt vizibile în doar cîteva ședinte, fără durere și fără efecte secundare. Astfel, noul aparat medical profesional Duolith, folosit în exclusivitate în clinica DERMASTYLE, se adresează atât femeilor, cât și sportivilor de performanță, care au nevoie de recuperare medicală și care suferă de întinderi, contracturi sau spasme musculare.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!