2008 in costum de baie

Apropo.ro / 08.02.2008, 16:00
2008 in costum de baie
Plaja este catwalk in sezonul estival si daca te-ai decis ca vara 2008 sa fie vara ta noi te ajutam sa fii vedeta.

Plaja este catwalk in sezonul estival si daca te-ai decis ca vara 2008 sa fie vara ta noi te ajutam sa fii vedeta.

Ce alegi – te priveste dar, noi ne-am facut temele din timp si te punem la curent cu tendintele verii 2008 in ceea ce priveste costumul de baie.

Designerii propun o reintoarcere la stilul retro – piesa de rezistenta o reprezinta costumul de baie intreg “one piece” ce aminteste de stilul anilor ’50.

Accentul cade pe culoarea galben, aceasta fiind culoarea anului dar poti apela cu incredere si la verde smarald sau primavaratic, mov intens, albastru electric, turcoaz sau marin si rosu de foc.

Creatorii de moda propun imprimeuri indraznete, flori, buline si dungi.

Cum costumele de baie nu se mai poarta doar la piscina si pe plaja, acestea pot deveni accesorii foarte trendy daca le combini cu un tricou sau cu o rochita de zi.

Pentru a te face remarcata nu te sfii sa apelezi la accesorii: turbane, voaluri, ochelari super-sized si chiar curele pentru a avea o talie de invidiat.

Totusi…nu e indicat sa porti buline si volane daca esti mai plinuta. Daca ai piciare scurte si o burtica mai proeminenta, dungile verticale creeaza senzatia de alungire a corpului. Coapsele mari pot fi mascate cu ajutorul unui slip prevazut cu o fustita.

In speranta ca ti-am fost de ajutor, noi iti uram spor la cumparaturi !

Foto: Victoria’s Secret