Palarii extravagante

Apropo.ro / 26.06.2008, 08:30
Extravagantele palarii purtate de doamnele din inalta societate a Marii Britanii reusesc sa uimeasca audienta la cursa regala de la Ascot.

In fiecare an, la Ascot se organizeaza o competitie ecvestra in prezenta Reginei Elisabeta si a doamnelor si domnilor din inalta societate, dar ce atrage cel mai mult atentia sunt extravagantele palarii ale doamnelor din high-life.

Chiar daca palariile extravagante atrag atentia, tinutele doamnelor sunt decente, altfel le poate fi refuzata participarea, lucru specificat si pe site-ul competitiei.

Pretul unui bilet la Ascot a variat in acest an intre 25 si 60 de lire sterline. Cursa hipica de la Ascot se desfasoara de peste 300 de ani, fiind una dintre cele mai longevive competitii sportive din lume.

Alaturi de Regina Elisabeta, la competitie au mai fost prezenti Printul Charles si Camilla, Zara Phillips (nepoata reginei), printesele Eugenie, Beatrice, Sophie, printesa Anna dar si alte printese, contese si lorzi (numai titluri regale).

 

palarie palarie

Foto: lastampa.it

Ce parere ai despre portul acestor palarii? Crezi ca sunt prea extravagante?

Desigur ca doamnele high-life-ului Marii Britanii nu sunt singurele care apeleaza la aceasta moda, ci si celelalte doamne din tot ce inseamna lumea mondena.

 

rita paris

 

Avem chiar si o varianta amuzanta nascocita de cei care considera palariile prea extravagante

 

hat ghiveci

Mai multe palarii in galeria foto

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si:

Bancul zilei
Clipul zilei
Benzina pentru programatori
 

Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:…

Cuvinte cheie: prins cu pantalonii jos in camin funny
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau