Underneath your clothes

Apropo.ro / 10.03.2008, 14:03
Underneath your clothes
Chiar daca nu este la vedere, o lenjerie bine aleasa te face sa te simti superba si implicit iti da mai multa incredere in tine!

Eleganta sta in tot si mai cu seama in lucrurile care nu se vad. O lenjerie bine aleasa completeaza o femeie bine imbracata.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand iti achizitionezi lenjeriea este ca aceasta sa fie intodeauna din cele mai bune materiale. Aceasta trebuie sa fie fina, aproape insesizabila si pe masura ta. Este foarte dizgratios sa ti se vada slipul si sutienul prin haine.

La fel ca si la haine, tendintele in materie de lenjerie se schimba de la un sezon la altul si chiar daca nu te lasi condusa de acestea, este necesar sa adopti liniile care te pun in valoare. Alege din tendintele unui sezon doar ce iti sta bine.

La moda in acest an sunt materialele transparente si broderiile iar vedeta colectiilor de lenjerie este corsetul.

In 2008, corsetul se inspira din moda anilor ’30, moda care se traduce prin eleganta si feminitate. Acesta este cea mai buna alegere daca vrei sa iti ascunzi micile imperfectiuni ale taliei dar in acelasi timp vrei sa subliniezi forma bustului.

Pentru un plus de feminitate incearca si tu corsetul, port-jartierul si costumele intregi.

Daca vrei sa te transformi intr-o aparitie inocenta, dar in acelasi timp sa iti pui in valoare calitatile fizice achizitioneaza-ti un babydoll.

Anul acesta slipul tanga este inlocuit de slipul tip brazilian si cel gen “panty”, iar in materie de sutiene este in trend push-up-ul si balconetul frantuzesc, cu ajutorul lor vei avea un decolteu de invidiat.

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca cateva seturi de lenjerie in culori neutre, negru si bej, si nu neglija imprimeurile si culorile tari:rosu, albastru cobalt si mov.

Chiar daca nu este la vedere, o lenjerie bine aleasa te face sa te simti superba si implicit iti da mai multa incredere in tine!

Foto: Victoria’s Secret

Trimite urari de martisor prin Free Sms!