Lentilele de contact cosmetice

Apropo.ro / 02.04.2008, 15:56
Lentilele de contact cosmetice
Iti doresti sa ai ochii verzi, caprui sau de ce nu, de pisica? Poti realiza acest vis prin folosirea lentilelor de contact cosmetice.

Iti doresti sa ai ochii verzi, caprui sau albastrii, stralucitori sau de ce nu, de pisica? Poti realiza acest vis prin folosirea lentilelor de contact cosmetice. Te vei asorta la culoarea parului, a unghiilor, a posetei. Deja simt o mai mare incredere in tine!

Desi pare simpla folosirea lor, trebuie sa tii cont de anumite elemente.

In primul rand trebuie sa simti confort la purtarea lor. Intreaba specialistul, nu le cumpara singur/a. Ai nevoie si de un mic consult oftalmologic. Daca vei proba lentilele, asigura-te ca sunt sterile. Daca altcineva inaintea ta le-a probat, nu le pune si tu la ochi.

Exista lentile cosmetice de diferite marimi si culori astfel incat sa se potriveasca fiecarei persoane. Unele lentile de contact cosmetice au culoarea imprimata pe lentila, iar altele o au integrata in materialul din care sunt produse.

Anumite lentile de contact sunt si cu dioptrii. Nu este o joaca folosirea lentilelor. Despre lentilele de contact ne vorbeste Dr. Ionut Costache "Ele ne pot corecta vicii de refractie si pot masca estetic lipsa irisului sau diferenta de culoare intre cei doi ochi. In plus, au un efect psihologic pozitiv asupra utilizatoarelor".

Preturile lentilelor variaza de la un producator la altul, insa anumiti producatori au acelasi pret la lentilele cosmetice plano si la lentilele cosmetice cu dioptrie, in timp ce altii au un pret ceva mai mare la cele cu dioptrie si au ambalare diferita (numar de lentile / pachet). Daca vreti sa comparati produsele prin prisma pretului este dificil din doua motive: numarul de lentile ambalate intr-un pachet si perioada de inlocuire, ce difera de la un tip de lentila la altul, de la un producator la altul.

Lentile de contact cosmetice cu/fara dioptrii de calitate/originale le gasiti la unii dintre cei mai mari producatori precum Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision si Sauflon Pharmaceuticals Ltd.

Asadar, daca iti doresti sa iti subliniezi personalitatea, sa maschezi un defect al irisului sau pur si simplu sa iti asortezi culoarea ochilor la diferite toalete sau ocazii, poarta lentile de contact cosmetice.