Citroen va lansa 5 noi modele in Romania

Apropo.ro / 11.02.2008, 16:36
Citroen va lansa 5 noi modele in Romania
Citroën Romania estimeaza ca va avea o crestere de 51,4% fata de 2007, avansul fiind determinat, in principal, de lansarea unor noi modele.

Citroën Romania estimeaza ca va comercializa in acest an 7.500 de unitati pe piata locala, in crestere cu 51,4% fata de cele 4.951 unitati vandute in 2007, avansul fiind determinat, in principal, de lansarea unor noi modele, precum si de extinderea retelei de dealeri.

"In acest an vom lansa in Romania cinci noi modele si avem in plan extinderea retelei de dealeri. Acestea sunt, in mare, premisele care ne fac sa credem ca vom comercializa 7.500 de unitati in 2008", au declarat, luni, agentiei MEDIAFAX reprezentantii Citroën Romania.

Cele cinci modele pe care Citroën le va lansa in Romania in acest an sunt Nemo (cea mai mica utilitara din gama Citroën, prezentata in premiera la Amsterdam in toamna anului trecut), C4 Sedan, C-Crosser (primul Sports Utility Vehicle – SUV – al marcii franceze lansat in Europa anul trecut), noua generatie a modelului C5 si noul Berlingo.

Citeste mai mult la Mediafax