Celebritati pe Twitter

Apropo.ro / 23.05.2009, 10:48
Mariah Carey, Demi Moore, Lily Allen & Co. au prins "microbul" micro-blogging-ului.

Daca acum ceva vreme ti-am prezentat cele mai populare personalitati de pe Twitter, e timpul sa descoperim impreuna ce vedete au prins "microbul" micro-blogging-ului.

Demi Moore si Ashton Kutcher sunt "cuplul anului" pe Twitter: ea raspunde constiincios intrebarilor de la fani si chiar a reusit sa-si impiedice o admiratoare sa se sinucida, incurajandu-si miile de followers sa-i trimita mesaje pozitive. Ashton, pe de alta parte, este unul dintre cei mai "urmariti" actori de pe Twitter (peste 1 milion de followers)… poate si pentru ca posteaza fotografii personale cu Demi 🙂

Mariah Carey – diva le povesteste fanilor tot ce se intampla in viata ei, de la urmaririle cu paparazzi pana la noptile petrecute in studio. Acum cateva zile, Mariah si-a anuntat titlul viitorului album pe Twitter: "Memoirs of an Imperfect Angel".

Lindsay Lohan si-a facut si ea cont pe Twitter dupa despartirea de Samantha Ronson. In mod ciudat, gandurile si randurile lui Lindsay sunt mult mai optimiste decat le prezinta tabloidele straine.

Paris Hilton – blondina dezvaluie cele mai frumoase momente din viata ei stralucitoare "as they hapen". Si isi numeste iubitul "cel mai sexy barbat de pe planeta"!

Paris Hilton

Eminem – in pregatirea albumului "Relapse", Em s-a gandit ca e o strategie buna sa-si reia relatiile cu fanii. Asa ca si-a facut cont pe Twitter. Speram sa nu-l urmareasca vreun "Stan"!

Cassie – cantareata R’n’B ale carei fotografii personale s-au raspandit pe net cu viteza luminii s-a folosit de Twitter pentru a atenua scandalul. Cassie ramane in legatura permanenta cu fanii si le raspunde la intrebari.

Jordin Sparks – odata cu lansarea noului single "Battlefield", Jordin a intrat in forta pe Twitter. Cantareata te va purta intr-o calatorie virtuala in jurul lumii, cu turnee de promovare, jetlag, concerte si outfit-uri de vis…

Dita Von Teese abordeaza multe subiecte controversate pe contul ei de Twitter, inclusiv problema corsetului prea decoltat pe care l-a purtat la Eurovision 🙂

Lily Allen – e sincera si direct pe Twitter, intocmai ca-n viata reala. Aflata intr-o regiune pitoreasca a Angliei, Lily a scris "as vinde tot si m-as muta aici, daca as avea un sot. Doritori?"

Lily Allen

Backstreet Boys – membrii boyband-ului care facea ravagii in anii ’90 au inteles puterea Internetului si se apropie de fani pe beat-uri web 2.0. Ce-i drept, nu prea raspund la mesaje, dar anunta constiincios noutatile din cariera lor!

Acestea sunt doar cateva din VIP-urile straine prezente pe Twitter. Tu pe cine urmaresti?

Urmareste Apropo.ro pe Twitter!