Casillas a castigat duelul cu Buffon

Apropo.ro / 23.06.2008, 09:57
Casillas a castigat duelul cu Buffon
Spania s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), selectionata Italiei.

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Meciul dintre ultimele doua reprezentative latine ramase in competitie a fost unul mai mult tactic, numarul ocaziilor la cele doua porti fiind redus.

Pe tot parcursul meciului, italienii au preferat sa se apere si sa contraatace, spaniolii fiind cei care s-au aflat in general la carma jocului.

La finalul celor 90 de minute regulamentare plus cele 30 de minute de prelungiri, tabela a ramas fixata la 0-0 si meciul Spania – Italia a devenit al doilea disputat pe stadionul Ernst Happel in care se ajunge la penaltyuri.

La penaltyuri, pentru Spania au marcat David Villa, Santi Cazorla, Marcos Senna si Cesc Fabregas, iar sutul lui Dani Guiza a fost aparat de Buffon.

Italia a punctat doar prin Fabio Grosso si Mauro Camoranesi, in timp ce Iker Casillas a aparat loviturile lui Daniele De Rossi si Antonio Di Natale.

Spania va juca in semifinale contra Rusiei, care a reusit marea surpriza a sferturilor de finala invingand reprezentativa Olandei, principala favorita la castigarea titlului, cu scorul de 3-1.

Citeste si:

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara "determinare".

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Intr-un interviu acordat cotidianului EVZ, Piturca da vina pe Mutu pentru ratarea calificarii in sferturile de finala de la Campionatul European din Austria si Elvetia.

De-ar fi dat 6-6, mergeam si noi mai departe…

De-ar fi dat 6-6, mergeam si noi mai departe...

Suporterii au postat pe Apropo.ro un clip in care se parodiaza tactica lui Piturca la Euro2008.
Comenteaza trimite pe ym printeaza
Imagine: Mediafax Foto