Casio lanseaza E-Pen

Apropo.ro / 14.11.2001, 01:20
Casio lanseaza E-Pen
Casio Inc a lansat un stilou digital, care permite utilizatorilor mobili sa includa informatii pe handheld-uri, indiferent de marimea spatiului de afisare al acestora. Casio Inc, producatorul popularelor dispozitive pentru consumatori Cassiopeia Pocket PC, a anuntat joia trecuta


Casio Inc a lansat un stilou digital, care permite utilizatorilor mobili sa includa informatii pe handheld-uri, indiferent de marimea spatiului de afisare al acestora.

Casio Inc, producatorul popularelor dispozitive pentru consumatori Cassiopeia Pocket PC, a anuntat joia trecuta lansarea unui stilou digital pentru dispozitivele wireless.

Acesta permite utilizatorilor sa scrie pe hartie simpla, dupa care sa captureze intr-un timp real textul scris pe propriile handheld-uri sau alte dispozitive informatice de buzunar.

In cadrul unei declaratii de presa, compania a afirmat ca noul dispozitiv permite utilizatorilor mobili sa includa informatii fara a tine cont de marimea spatiului de afisare al handheld-ului.

Stiloul are o greutate de 15 grame si este de marimea unui stilou mai mare, precum cele produse de Mont Blanc, afirma compania.

Sistemul include un software instalat pe dispozitivul mobil si un aparat de receptie de dimensiuni reduse, care se ataseaza hartiei.

Acesta utilizeaza tehnologie ultrasonica pentru a transmite o imagine exacta a scrisului pe dispozitive, afirma Casio.

Scrisul de mana este memorat in format JPEG sau BMP, a mai adaugat compania.

Noul dispozitiv a fost proiectat si produs de compania E-Pen InMotion, Inc. Acesta are un pret de achizitionare de 179 de dolari.