Casnica de la MasterChef, sex oral cu Vladimir Drăghia (Poze)

Apropo.ro / 04.04.2013, 15:30
Ana Nicoleta Matea, noua casnică de la MasterChef, suprinsă în timpul unui sex oral alături de actorul Vladimir Drăghia. Unde au fost văzuți făcând sex...

Ana Nicoleta Matea, în vârstă de 24 de ani, este noua „casnică” de la „MasterChef”, însă puțini știu că focoasa brunetă a apărut cu ceva timp în urmă într-o ipostază incendiară în serialul „Narcisa Sălbatică”, difuzat la Antena 1.

GALERIE FOTO

Ana Matea

Ana Matea la MasterChef

În serialul respectiv, Ana a interpretat rolul unei secretare pe nume Lorena. A filmat alături de Vladimir Drăghia, care îl interpreta pe Emil, și a fost nevoită să se dezbrace și să se așeze în genunchi, în fața lui, pregătită fiind pentru o partidă de sex oral.

Scena dintre cei doi nu a fost dusă până la capăt, însă Ana se simte atrasă de luminile rampei și își dorește o carieră de actriță, ba chiar ar accepta să filmeze nud și scene de sex.

Ana Matea

Ana alături de Vladimir Drăghia în „Narcisa Sălbatică”

După părerea mea, cred că mi s-ar potrivi un rol negativ, deoarece acesta este cel mai ofertant pentru un actor„, spune Ana Matea.

Aș accepta scene de nud sau sex, dacă personajul meu ar presupune o scenă de genul acesta, atâta timp cât totuși ar fi ceva artistic. Nu aș fi prima sau ultima actriță care ar avea de filmat astfel de scene, deși cred că aș avea ceva emoții, deoarece nu am filmat sau pozat niciodată nud! Nu am în minte, în momentul acesta, un actor de la noi sau de afară… Aștept să vină rolul și atunci vom afla și cine este actorul„, a mai spus Ana.

Ana Matea

Ana și soțul ei, proaspăt căsătoriți

Ana Matea a fost protagonista unui pictorial sexy, anul trecut, și în revista FHM. Nu ar spune nu nici unei ședințe foto pentru Playboy.