”Căsnicia e mai grea decât călugăria. În zilele noastre este foarte falsă”

De: Cristiana Trifu / 01.02.2018, 16:33
”Căsnicia e mai grea decât călugăria. În zilele noastre este foarte falsă”
Ovidiu Dragoş Argeşeanu, cel mai cunoscut maestru Reiki, trece ”Dincolo de aparenţe” şi spune lucrurilor pe nume, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, alături de Florentina Fântânaru. Ovidiu Dragoş Argeşeanu vorbeşte despre căutările şi răspunsurile sale în plan spiritual, despre căsnicie şi despre relaţiile de cuplu în general.

”Căsătoria în zilele noastre este foarte falsă. Căsătoria în realitate era o formă prin care eu îmi mărturiseam iubirea faţă de o femeie în faţa lui Dumnezeu, iar Dumnezeu binecuvânta această relaţie. Acum ne căsătorim ca să ne căsătorim. Mergem la primărie de parcă primăria are legătură cu căsătoria. Ne căsătorim ca să purtăm rochie sau verighetă. (…) De fapt, căsnicia mi se pare mai grea decât călugăria. Din perspectiva mea, lumea asta în care trăim are un singur scop, educaţia spirituală. Toate sunt tributare acestui sens. Şi toate sunt şcoli, fie că vorbim de şcoala singurătăţii, a călugăriei, dacă te căsătoreşti e o altă şcoală. Evident că mai sunt şi alte tipuri”, spune maestrul Reiki, care a fost căsătorit de trei ori.

Despre experienţele sale spirituale, despre exorcizări şi despre alte asffel de tehnici controversate, Ovidiu Dragoş Argeşeanu vorbeşte pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.