Castiga un antrenament alaturi de prima echipa a lui Real Madrid, prin bwin!

Apropo.ro / 19.01.2012, 17:37
Castiga un antrenament alaturi de prima echipa a lui Real Madrid, prin bwin!
Noua promotie disponibila pe bwin.com va ofera ocazia de a castiga premii importante in bani, dar si de a afla cum este sa te antrenezi alaturi de galacticii lui Jose Mourinho.

Visata de milioane de fani ai fotbalului, experienta unui antrenament sub comanda faimosului technician portughez Jose Mourinho va deveni realitate pentru cei mai priceputi clienti ai bwin.com!

bwin, cea mai mare platforma de gaming online din lume si sponsor al gigantului spaniol Real Madrid, va oferi aceasta sansa unica, alaturi de premii importante in bani, in cadrul a doua turnee de poker, organizate pe 17 si 24 ianuarie 2011, de la ora 22:00, ora Romaniei. Cei care doresc sa intre in cursa pentru marile premii o pot face jucand in turneele de calificare zilnice de 1$ pana la 5$ sau pot intra direct intr-una dintre cele doua finale printr-un buy-in de 25$.

Joaca la perfectie, antreneaza-te cu perfectionistii!

Castigatorii celor doua finale vor avea cazarea asigurata la Madrid si vor primi si premii in bani din fondul de premiere normal, destinat acoperirii cheltuielilor de transport. Odata ajunsi in capitala Spaniei, cei doi castigatori au garantata o experienta unica. Dupa ce vor face cunostinta cu jucatorii lui Real Madrid, cei doi clienti bwin se vor antrena alaturi de elevii lui Jose Mourinho, considerati unii dintre cei mai buni fotbalisti din lume!

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.bwin.com.