Castiga un weekend de 5* cu noul Chevrolet Cruze!

Apropo.ro / 08.01.2009, 11:35
Castiga un weekend de 5* cu noul Chevrolet Cruze!
Inscrie-te in concursul marilor vedete si poti sa mergi in Spania, la un hotel de 5 stele!

Promotor.ro te invita in Spania sa te simti ca un VIP alaturi de jumatatea ta la marea lansare a noului Chevrolet Cruze! Arata-ne ce poti! Inscrie-te in concursul marilor vedete!

Trimite pana pe 14 ianuarie 2009 un filmulet de 2 minute cat mai amuzant si original cu tine si jumatatea ta!

Ce trebuie sa faci:

  • completezi formularul de concurs (ca sa poti participa la concurs, trebuie sa fii abonat la newsletter)
  • uploadezi filmul tau (atentie, fisierul uploadat nu trebuie sa depaseasca 100 Mb!)

Hai, e simplu! Inscrie-te acum in cursa pentru un rasfat de zile mari!

Cei mai talentati dintre voi vor merge in perioada 27- 29 martie 2009 in Santander, Spania, unde ii asteapta un tratament regesc: cazare, masa, transport si entertainment de 5*, toate asigurate in intregime de General Motors.

Si asta nu e tot! Tu si jumatatea ta veti apela din nou la talentele actoricesti si veti participa, in premiera europeana, la test drive-ul noului Chevrolet Cruze.

General Motors si Promotor.ro vor desemna 5 potentiali castigatori in data de 15 ianuarie, urmand ca in data de 30 ianuarie General Motors Europe sa anunte cei 3 finalisti care vor reprezenta Romania in Santander, Spania. Nimeni nu ramane nepremiat! Cei 2 castigatori care nu vor fi selectati pentru etapa finala vor primi de la Chevrolet cadouri constand in geaca, rucsac si memory stick Chevrolet.

Blituri, o masina puternica, o camera de luat vederi si distractie de 5 stele! Cu asta te provoaca Promotor.ro si Chevrolet la concurs!

Atentie! Se filmeaza!